De koptelefoon geeft een uitstekend ruimtelijk en gebalanceerd geluid. Houdt rekening met het open design, de hele kamer kan meegenieten met je muziek.
Uitstekende geluidskwaliteit, modern design, en bijna alles is afneembaar. Hierdoor makkelijk schoon te maken en om losse onderdelen te vervangen. Online veel 3rd party accessoires verkrijgbaar.
Geen zin om elke 2 maanden nieuwe oortjes of koptelefoon te kopen? Dan is dit de koptelefoon voor jou.
Na lange tijd in-ears gebruikt te hebben van Sennheiser vond ik het tijd voor een degelijke headset. Het moest een degelijke headset worden voor te gamen. Ik wou geen microfoon, deze vind ik vervelend. Daarnaast moest hij open zijn zodat ik ook af en toe wat mee krijg van wat mijn vriendin verteld . Als laatste het merk, het liefst een Sennheiser, maar geen dit was geen must. Ik moet toegeven dat ik het erg lastig vond om een headset uit te zoeken. Vooral als je gaat kijken naar alleen de Sennheiser varianten (open). Uiteindelijk heb ik iemand gevonden welke ook een HD 598 had. Na het zien en testen van deze headset stond mijn keuze vast. Het uipakken De Sennheiser HD 598 wordt geleverd in een degelijke doos. Wat opvalt is dat de...
Intro,
Ik was op zoek naar een vervanging van mijn inmiddels zeer oud geworden Sennheiser pc151 gesloten headset.
Deze is destijds aangeschaft voor het gamen maar die hobby is niet meer na mijn wow verslaving.
Aangezien ik vele uurtjes achter de pc zit vond ik het wel eens tijd om een goede koptelefoon aan te schaffen na een paar uurtjes onderzoek was mijn oog gevallen op deze HD598.
Waar ik de HD598 voornamelijk voor gebruik is dus op de pc films, series en natuurlijk muziek.
De koptelefoon is online gekocht door het missen van winkels hier in de buurt.
Mijn keuze voor deze koptelefoon is dus gebaseerd op reviews, unboxx filmpjes en uiterlijk.
Wel heb ik gekozen voor een open koptelefoon omdat deze een langere luister comfort...
Klinkt zeer goed, heb hem al jaren in gebruik is de beste koptelefoon die ik ooit gekocht heb.
Heerlijke koptelefoon, zeer mooie weergave. Je kunt er urenlang mee werken/gamen zonder dat je listening fatigue krijgt.
Na een simpel uit te voeren mod gebruik ik deze koptelefoon ook als headset icm een vmoda mic.
De meest comfortabele headphones in mijn bezit. Aangenaam warm en open geluid met zeer goede imaging en soundstage. Open, dus lekt als een dolle en het design ziet er leuk uit op de foto's, maar op mijn hoofd staat hij qua kleurstelling toch wat minder.
Al meerdere maanden in gebruik. Voor gamen, films en alle soorten muziek.
Leuke, maar ietwat prijzige koptelefoon.
Koptelefoon met goed geluid die na 16+ uur achter elkaar dragen nog lekker zit
Geweldige koptelefoon. Het design wen je wel aan. Hij is heel licht en de velour oorkussens zijn echt top. Enige nadeel is de 6.5mm aansluiting, ondanks dat er wel een koppelstuk naar 3.5mm bij zit en de lange kabel vind ik persoonlijk ook minder handig.
Goed product