algemene beoordelings
het zijn mooie en dunne schermen met laag energie verbruik. ik heb een jaar met 2 LG E2260V gewerkt en heb laatst mijn derde er bij gehaald en ik ben hier zeer tevreden over. ze zijn niet duur en hebben vrij dunne randen voor een multy screen setup.
Featureset
dit scherm komt met een VGA kabel standaard ( die tegenwoordig niet meer worden ondersteund door videokaarten zonder adapter ) maar er zitten ook ingangen op voor DVI en voor HDMI. ook zit er een audio out op maar die heb ik nooit gebruikt. je kan dit scherm NIET als portret draaien wat ik persoonlijk niet heel erg vind.
Kleurweergave
het ziet er allemaal mooi uit. er zijn wel een paar verschillende kleuren modes in gesteld maar je kan...
Algemene beoordeling
Ik heb een afweging gemaakt van prijs/kwaliteit. Ik kom van 2x de LG204WT en was erg tevreden over het merk. Omdat 1 scherm het had laten afweten moest ik voor niet al te veel geld vernieuwen. Ik werk immers graag op 2 schermen die identiek zijn. Deze schermen hebben een mooie prijs en goede specs. Reviews over dit scherm specifiek waren er niet, maar ik merk dat veel opmerkingen terugkomen.
Featureset
Het minimalistische design laat geen ruimte voor mooi kabelmanagement, maar heeft weer als voordeel dat het er op andere vlakken netjes uitziet. Ik heb er geen last van maar als je deze schermen tegen een muur wilt hangen komen problemen opzetten met de recht naar achter stekende kabels.
Ik heb niets...