Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Nimmegeers
5 september 2012

Nikon Coolpix S5100 Zwart

Ik heb deze camera net voor ik op reis ging gekocht omdat ik nog een veel oudere had en die voldeed niet meer aan mijn eisen.
In de winkel werden mij 2 exemplaren aangeboden en ik heb deze gekozen omdat hij er het handigste uit zag om op zak te hebben. Letterlijk, op zak. Mijn vorige was veel te lomp daarvoor en deze is ideaal om in je broekzak te steken.
Dit was mijn belangrijkste eis aangezien ik deze ook meeneem naar festivals.
Het enige nadeel is dat af en toe het klepje van de afsluiting van het batterij/sd kaart slot nogal makkelijk open gaat.
De batterij is ook best fantastisch, ik heb hem slechts één maal moeten opladen tijdens 8 dagen op vakantie.
De kwaliteit van de foto's is vrij standaard maar voldoende als het enkel is om...

Pluspunten

• Klein genoeg om in je broekzak te steken.
  • Goede kwaliteit om foto's op reis of andere gelegenheden mee te maken.

Minpunten

• Afsluiting onderaan van batterij/sd kaart slot gaat iets te makkelijk open.

sumac
7 april 2011

Nikon Coolpix S5100 Zwart

Dit wordt een erg korte review. Ik heb twee van deze camera's in huis gehad, en beide waren defect. Deze review is dus meer bedoeld om gebruikers te informeren die dezelfde problemen ervaren, zodat ze sterker staan als ze gaan reclameren.
Ik heb twee weken geleden een Nikon S5100 gekocht, bij Dixons in de stad. Mijn keuze viel op deze camera om verschillende redenen: plat (21mm), video-knop (indrukken = direct filmen), lichtsterk (F2,7 bij 27mm is een mooie waarde voor een dergelijke kleine camera), en snel in het opstarten. Nog een plus: opladen met de accu in de camera, gewoon via usb. Je krijgt er een usb-oplader bij, die je ook voor andere apparaten kunt gebruiken - erg fijn! (Dat geldt ook bij andere Nikons in deze serie, zoals de...

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Nikon Coolpix S5100 Paars?