![]() |
Review - Drie keer is scheepsrecht: de HAF X-behuizing De High AirFlow-lijn van Cooler Master omvatte al de degelijke HAF932 en de voordelige HAF922, en nu is er ook een high-end behuizing aan de serie toegevoegd. Tweakers.net haalde de onderste steen boven. |
Bij het samenstellen van een nieuwe pc twijfelde ik tussen deze kast en de Corsair Obsidian 800D. Omdat de Coolermaster een heel stuk goedkoper is, werd het de Coolermaster.
BIj het uitpakken viel mij meteen op dat de kwaliteitscontrole bij Coolermaster blijkbaar weinig controleert. Ik zag immers direct krasjes en een gietfoutje in de kast. Aangezien dit achter het moederbord zou zitten (en ik geen zin had in een discussie met de winkel over een nieuwe), heb ik me er maar bij neegelegd. Maar het zeg genoeg over hoe men bij Coolermaster producten controleert op afwerking.
Het inbouwen van alle onderdelen gaat vrij vlot, al zijn er wat haken en ogen aan de sledes voor de harde schijven. De vier pinnetjes die de schijven in de slede moeten...
mooi producht goeie prijs aardig zwaar lekker veel ruimte genoeg voor 3x120mm radiator makkelijk kabels weg te werken
Met HAF X kan je niet alleen je drugs verstoppen maar ook veel harddrives. Geloof me als ik dit zeg maar zoon kast is echt perfect. Genoeg ruimte voor fans etc.
Foto's liegen het is groter GROTER.
Makkelijk stofvrij, hij is wel groot en zwaar, maar het design is mooi, en alles is heel handig van binnen in, ben er blij mee!
Deze kast is van goede kwaliteit en heeft alle ruimte.
een grote zwaren kast met voldoende koeling en je werkt de draden makkelijk weg. Stof makkelijk weg te halen door losse onderdelen,
Deze behuizing is heel groot, Geen enkel probleem om kabels mooi weg te werken en de standaard Fans zijn zeer still.