Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Samsung Syncmaster 2494HM Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Anoniem: 140712Newbie 15 februari 2009

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Pluspunten

  • Degelijke voet die in alle richtingen te bewegen is
  • Goede beeldkwaliteit
  • Stijlvol uiterlijk
  • Redelijke speakers

Minpunten

  • Soms wat irritant werkende toetsen
  • USB hub wel aanwezig, helaas maar 2 poorten
  • Geen HDMI-kabel meegeleverd
  • Minimaal 1x per week schoonmaken door behuizing die nogal gevoelig is voor stof.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

heilige geit 7 april 2012

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 3
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
n0elite 7 april 2012

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
rkmeulenbr 23 maart 2011

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
tinoz 1 november 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
42dpi 16 juni 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
TheGhost 4 juni 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
zellaz 10 mei 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
boers706 3 april 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Bazinga! 18 februari 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Pluspunten

  • USB erg makkelijk
  • Zeer tevreden

Minpunten

  • Power knopje soms moeilijk te vinden door touchscreen
  • USB verbindingskabel naar PC had langer gemogen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Scotix 11 februari 2010

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Pluspunten

  • Het is een zeer fijn scherm. In hoogte verstelbaar en het kijkt fijn.

Minpunten

  • De knoppen zijn een soort touchknopjes. Geen fysieke knoppen. Dit werkt in het donker erg irritant. Overdag heb ik er verder geen last van.
  • Overschakelen naar HDMI duurt langer dan overschakelen naar DVI / VGA. Dit komt denk ik omdat ook het geluid overgenomen word, maar het is soms irriterend.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Kaasje123 6 september 2009

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
  • Mooi Design
  • Scherm op alle manieren te kantelen en draaien voor optimaal beeld

Minpunten

  • Tiptoetsen erg slecht te lezen welke knop waarvoor is
  • Ijzeren pin om je monitor hoogte vast te stellen zit er los in

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Odysseus253 26 augustus 2009

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
nFo 17 februari 2009

Samsung Syncmaster 2494HM Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Syncmaster 2494HM Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee