Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
P_Tingen
26 december 2012

HP ProBook 4720s (WD893EA)

Deze laptop heb ik van mijn werk en daar gebruiken ze enkel HP. Niet dat dat een probleem is, want dit is inmiddels mijn vierde laptop denk ik en allemaal van HP en allemaal bevielen ze mij goed. Zo goed dat ik privé ook HP-spul koop.

Pluspunten

• Smaken verschillen, maar ik vind het toetsenbord prima typen. Handig vind ik dat de cursortoetsen niet helemaal tussen de andere toetsen in zijn gefrut, maar als een eigen eilandje zijn ontworpen.
  • Groot scherm: 17 inch is heerlijk om mee te werken en was voor mij de voornaamste reden om dit model te kiezen.
  • De laptop is aardig compleet; snelle processor, webcam, kaartlezer, apart numeriek eiland. Ik heb er in totaal 8GB geheugen in en het gaat als een dolle.
  • De prijs is erg goed, voor minder dan € 800 een mooie en complete laptop

Minpunten

• De lak op het toetsengedeelte is van die pianolak en daar zie je snel vlekken op. De rest van de laptop is van ander materiaal gemaakt en daar valt het mee.
  • Het klinkt een beetje dom misschien maar het logo op het deksel brengt me iedere keer in verwarring. Ik leg de laptop op tafel, automatisch met het logo leesbaar naar me toe, maar dan heb ik hem verkeerd om.
  • De adapters van HP vind ik wel wat minder. Met enige regelmaat gaat er een kapot.

Anoniem: 338567
6 september 2010

HP ProBook 4720s (WD893EA)

Deze laptop wordt geleverd met een Windows 7 restore partitie. Er worden geen CD's met Windows of recovery software meegeleverd en je kunt deze ook niet zelf maken na installatie!!!
De laptop ziet er verder wel mooi uit (beetje bruinig hout). Toetsenbord tikt erg lekker en de laptop lijkt wel goed te zijn.
Minpuntje is wel dat er enorm veel HP tools geinstalleerd zijn, die allerlei ingewikkelde dingen doen:
- Harddrive encryptie
- Fingerprint scanner
- Pre-boot authenticatie
- Windows password recovery
- Allerlei irritante balken en wizards.
Maar verder gaat het wel.

Pluspunten

• Ziet er mooi uit
  • Lekker toetsenbord

Minpunten

• Te veel HP software die nog erger is dan de standaard Windows 'paperclip' achtige software

3 van 5 sterren (Voldoende)
erik_t
15 november 2010

HP ProBook 4720s (WD893EA)

Heb jij ook een HP ProBook 4720s (WD893EA)?