Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
8 januari 2013 Rapporteer

Ik heb dit setje een half jaar geleden gekocht en gebruik hem nog steeds met veel luister plezier. De kwaliteit is goed voor mensen die het verschil tussen een setje van 30 piek of 300 piek niet horen. Ik gebruik het setje voor aan de computer. De satalietjes geven goed geluid. De subwoofer geeft niet overbodig veel bas bij het afspelen van HQ muziek. Je kan het bass niveau eventueel aanpassen d.m.v. een draai aan de knop. Wat misschien goed is om te weten, is dat het geluid natuurlijk klinkt. Ik verneem geen vervaging van hoge of lage tonen. Ik ben blij met dit setje van enkele tientjes. Het vervuld mijn hebzucht naar goed geluid dus ik ben tevreden

Pluspunten

• Goed geluid
  • Geen vervaging van hoge / lage tonen
  • Neutraal design
  • Goede prijsverhouding
  • Klein, smal, makkelijk ergens neer te zetten
  • Geschikt voor mensen die niet honderden euro's willen besteden voor geluid.
  • Geeft geen ruis signaal als apparaat stand-by staat

Minpunten

• Kabel van subwoofer naar satalietjes kon langer
  • Het kan tegen een stootje, maar het is niet zo duurzaam als duurdere setjes.

24 december 2012 Rapporteer

De Creative t3130 is een uitstekende 2.1 speakerset. Het komt in een doos met wat documentatie, de subwoofer, twee sattelieten en een controlpod voor volume.
De subwoofer is compact en kan je bijna overal kwijt en de sattelieten zullen niet misstaan op de meeste bureau's. Je kunt ze het beste zo ver mogelijk uit elkaar plaatsen voor het beste stereo geluid. De subwoofer kan overal vrij op de grond geplaatst worden. Zet hem niet tegen een tafel want dan gaat hij resoneren.
De controlpod is plastic en heeft weinig gewicht. Daardoor heb ik hem aan mijn bureau moeten vasttapen, anders gleed hij er van af. Als je aan het volumewieltje draait hoor je een klikje waarna een ledje aangaat. Nu staat hij aan en kan je het volume regelen. De aan en...

Pluspunten

• Lekkere bas
  • Prijs/kwaliteit
  • volumecontrolpod

Minpunten

• Hoog verbruik in standby
  • bascontrol en aanuitknop zit achterop de subwoofer

2 april 2013 Rapporteer

Mooi vormgegeven set van Creative, minpunten zijn het slecht weergeven van hoge tonen (suiserig geluid) en geen bescherming voor de luidspreker van de subwoofer (bij mij is de dop al ingedeukt).

3 van 5 sterren (Voldoende)
22 januari 2015 Rapporteer

Creative Inspire T3130

Prima geluidssetje dat je kan aansluiten op je laptop, tablet of smartphone. Ik ben geen audiofiel, dus dit is eigenlijk alles wat ik nodig heb. Goed geluid, goede bass en er kan verrassend veel volume uitkomen. Volumeknoppen zitten wel wat onhandig geplaatst. Uiteindelijk een erg goede prijs/kwaliteits verhouding.

Pluspunten

• Prima geluid
  • Lage prijs
  • desondanks geen lelijk uiterlijk

Minpunten

• aanpassen van volume kan wat gebruiksvriendelijker

20 augustus 2013 Rapporteer

2 mei 2013 Rapporteer

20 maart 2013 Rapporteer

22 januari 2013 Rapporteer

28 augustus 2012 Rapporteer

18 maart 2012 Rapporteer

2 december 2010 Rapporteer

Creative Inspire T3130

Heb jij ook een Creative Inspire T3130?