M-Audio AV40 Active Monitor Speakers Betreft actief versterkte monitor speakers, de output is 40 Wat (rms) Mijn PC wordt binnenkort verhuist van de woonkamer naar een andere kamer. Ik had 2 low end logitech speakers aangesloten op deze pc. Muziek speel ik in de woonkamer altijd via de stereo installatie (pioneer receiver i.c.m. jamo S606 ). In mijn werkkamer wil ik ook muziek afspelen en mijn oude boxen waren echt niet goed genoeg (voor 15 euro nieuw gekocht destijds). Mijn voorkeur ging uit naar 2.0 speakers dus stereo zonder aparte woofer. De M-Audio AV40 speakers werden mij aangeraden door een vriend van mij die ze als monitor speakers gebruikt bij zijn DJ setup. Dit zijn actieve speakers met een output van 20 watt RMS. Dit...
Prima speakers, maar de bouwkwaliteit laat te wensen over. Na 1-2 jaar af en toe gebruik begon de linker speaker een keer te roken, iets doorgebrand. De speaker doet het nog wel, maar bromt nu continue.
Voor het geld een goed stel actieve monitor speakers. Bouwkwaliteit is degelijk , geluid is goed en zeker voor computerspeakers meer dan prima maar verwacht niet dat deze speakers je dure Klipsch, B&W of vergelijkbare speakers weg zullen vagen.
Prima set actieve monitor-speakers voor bij de PC. Geluid vindt ik veel beter dan dat van "normale PC-speakers". Voor het laag heb ik een goedkope subwoofer erbij gekocht.
Mooi setje voor bij pc. Stuk beter dan "standaard" pc speakers die de meeste mensen hebben.
Genoeg aansluitingen.