Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
hiekikowan
23 maart 2011

Logitech MK250 Cordless Desktop

Ik heb sinds oktober 2010 deze set in gebruik.
Ik heb destijds voor deze set gekozen omdat de prijs op dat moment gunstig was. Verder voelde het toetsenbord in de winkel goed en solide aan.
Installatie
De installatie is zeer simpel omdat deze set gebruik maakt van de standaard Windows-drivers. Wanneer je de stick in-plugged worden automatisch de benodigde drivers geïnstalleerd, en binnen een halve minuut kun je aan de slag.
Bouwkwaliteit
Het toetsenbord voelt goed aan, evenals de muis. De toetsaanslag voelt naar mijn mening fijn aan. Verder werkt de set zeer goed, de reacties zijn zeer snel te noemen.
Ergonomie
Het gaat in principe om een heel simpele set. Het toetsenbord is niet bijzonder ergonomisch...

Pluspunten

• Levensduur batterij
  • Bouwkwaliteit
  • Look-n-Feel
  • Plug and Play installatie
  • Prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

• Mindere ergonomie

Obi-wan
19 maart 2010

Logitech MK250 Cordless Desktop

De MK 250 van Logitech is een mooi compact en zeer lichtwegende desktop. Dit geldt voor de ontvanger, toetsenbord en muis. Verder is de installatie zeer makkelijk. Je steekt de ontvanger in de USB-poort en je kan gelijk beginnen. Er zit namelijk geen software bij deze desktop. Verder moet je alleen opletten dat je het papiertje bij de batterijen verwijderd en dat je de muis en toetsenbord hebt aanstaan.
Doordat het toetsenbord zo plat is kan je met je polsen een natuurlijke houding aannemen. Ook is de omvang behoorlijk kleine door de afgeronde hoeken van het toetsenbord door bijvoorbeeld de esc-knop verder naar binnen te plaatsen. Hierdoor is de enterknop helaas wat aan de kleine kant en verder hebben ze de linker shiftknop te klein...

Pluspunten

• Toetsenbord en muis zijn zeer licht.
  • Het bereik van de toetsenbord en muis is zeer goed en zal waarschijnlijk in de juiste situatie ook de 10 meter bereik halen.
  • Er is geen bijgeleverde software nodig, het is gewoon plug&play
  • De ontvanger is klein in de maat van een USB stick
  • Muis en toetsenbord hebben een aan en uitknop
  • batterijen zitten al in de muis en toetsenbord (alleen een papiertje moet worden verwijderd)
  • Het toetsenbord zou 15 maanden mee moeten gaan op twee AAA batterijen en de muis zou 6 maanden op 1 AA baterij moeten kunnen werken (afhankelijk van het gebruik). zelf heb ik hem nog niet lang genoeg om er iets over te bevestigen.

Minpunten

• De linker shift knop en de enterknop zijn wat kleiner dan ik gewend ben, waardoor ik er wel eens naast tik. Dit komt doordat er naast de shift en de enterknop de toets met "\"-"|" zit, deze zit er twee maal op, terwijl je deze nauwelijks gebruikt.
  • De aan en uitknop zit aan de onderkant van het toetsenbord, aan de bovenzijde was makkelijker geweest.
  • Er is geen kapje bijgeleverd voor de ontvanger om de USB opening te beschermen tijdens het vervoeren.

Retaliator

20 januari 2011

Anoniem: 341927
16 juli 2010

Logitech MK250 Cordless Desktop

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Logitech MK250 Cordless Desktop?