Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
mcmd
29 mei 2011

Sharkoon Rebel9 Pro Economy

Na het openen van de doos kwam ik de eerste verrassing tegen, er waren geen aanwijzingen aanwezig. Dit was wel op te lossen door deze van Internet te downloaden. Toch zou een manual in het Engels er wel bij moeten horen.
De kast is ruim en heeft voor mij voldoende mogelijkheden om mijn apparatuur in te bouwen. Wel is het jammer dat er geen brackets aanwezig zijn om mijn 2.5 inch SSD in te bouwen, daarvoor moest een creative oplossing worden gebruikt.
Ook een beetje onhandig is dat aan het frontpaneel bekabeling vastzit dat afgemonteerd moet worden aan het moederbord. Als je dat wilt verwijderen dan moet je hierbij dus rekening houden. Nu zal dat waarschijnlijk niet zo vaak gebeuren. Het verwijderen van het frontpaneel zou ook wel wat...

Pluspunten

• * ruim
  • * voldoende mogelijkheden om bekabeling weg te werken
  • * handig poorten aan de bovenkant beschikbaar

Minpunten

• * ontbrekende gebruiksaanwijzing
  • * brackets voor 2.5 inch apparatuur missen

thijscream
14 april 2015

Sharkoon Rebel9 Pro Economy

Prima product voor de prijs, alleen de brackets voro de dvd spelers zijn van een slechte kwaliteit, eerste die ik weer vast draaide ging kapot. voor de rest nergens scherpe randen te vinden, zelfs nog naar gezocht, wat ik wel verwacht had voor deze prijs. (gekocht voor 30 euro).

Pluspunten

• geen scherpe randen
  • genoeg mogelijkheden om kabels weg te werken
  • simpel design, geen onnodige fratsen

Minpunten

• de brackets voor dvd spelers zijn van een slechte kwaliteit
  • geen papieren handleiding meegeleverd
  • geen fans meegeleverd

Heb jij ook een Sharkoon Rebel9 Pro Economy?