Reviews door gebruikers

Anoniem: 370977
14 augustus 2010

Ten eerste mijn specs:
Mobo: Asus p6t deluxe v2
Psu: Coolermaster mpower 1000watt (modulair)
Ram: 6x ddr3 1333mhz a-data+ gamersram
Cpu: Core i7 - 920
Gpu: Nvidia Geforce PNY GTX 480
Ik heb dit scherm nu 2 dagen in bezit. Ik heb eerlijk gezegd niet veel nadelen te noemen en ik probeer echt kritisch te zijn.
- Als je wilt schakelen tussen kanalen, dus van hdmi naar dvi ofzo dan merk ik dat het best lang duurt voordat ie daadwerkelijk overgaat. Reden daarvoor weet ik niet, wie weet dat iemand hier iets meer over kan vertellen. Ik wil objectief blijven en dat kan alleen als men eerlijk is.
- Als je op internet kijkt naar unboxing video's van deze scherm of " GD235HZ" wat exact dezelfde scherm is. Zie je dat je er een hdmi kabeltje bij...

Pluspunten

• Acer E management kan je profielen aanmaken en opslaan
  • Veel aansluitmogelijkheden vergeleken met concurrenten (PS3 aansluiten)
  • Minder ghosting ivm vorige generatie 120hz monitoren

Minpunten

• Schakelen tussen kanalen duurt lang
  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Anoniem: 264305
23 april 2010

Acer GD245HQbid

Het beeldscherm is 57.1cm breed, en niet hoog, zoals op tweakers.net vermeld staat / stond. Maar goed, eerste indruk , echte super goed! Dit scherm vult mijn bureau prima! Morgen komt mijn Nvidia 3d Vision kit binnen, dan kunnen we echt knallen met 120Mhz Besteld bij 4Launch via Tweakers. Was de enige die goedkoop was die het op voorraad had Gister besteld (maandag), vandaag (dinsdag) in huis . ---- update 23-04-2010 ----- We zijn nu een week verder, en echt, ik heb er GEEN spijt van. Alles loopt super lekker, ook GTA 4 + episodes is er beter op geworden vanwege de 120Mhz denk ik Vooral met Nvidia 3D Vision, is het echt super leuk gamen. Dus dit scherm + nvidia 3d vision = geweldig! Dit scherm is dus...

Pluspunten

• Heldere kleuren, dit kun je zelf ook helemaal veranderen naar eigen smaak
  • Goeie opties om je beeldscherm nog mooier in te stellen (Movie, User, Text, Standard en Graphics, heb hem zelf op Graphics staan)
  • Design is mooi, vooral het oranje voetje is apart
  • Kan het beeldscherm naar voor en achteren 'buigen'.
  • De 120Mhz optie :)
  • Snelle levering van 4Launch ! Maandag besteld, dinsdag in huis ! En ze waren de enigen die het scherm op voorraad hadden, en die ook nog eens het goedkoopst was
  • Werkt goed met 3d nvidia glasses
  • Films van 720p en 1080p draaien heerlijk soepel, zonder enige storing / stottering in het beeld!
  • Komt geen hitte van af, had ik wel last van bij mijn oude scherm van Belinea.

Minpunten

• Die zijn er niet ;)

rasfire
12 november 2013

[eXodus]
22 april 2011

Acer GD245HQbid

Redelijke monitor die zeker een upgrade is van elke 60Hz monitor, voor de prijs een goede optie.

Pluspunten

• Niet de snelste 120Hz

Minpunten

• Nogal wat backlight bleeding

Heb jij ook een Acer GD245HQbid?