Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:
7 oktober 2011 Rapporteer

Hoi geinteresseerde, Ik zocht naar een vervangend moederbord voor mijn Asus p5g45 vintage v4 barebone en kwam uiteindelijk op dit mobo uit. Het heeft iets minder usb aansluitingen en geen firewire. De reden voor de koop is vooral dat het DDR3 ondersteunt. Het heeft meer dan genoeg uitbreidingsmogelijkheden voor mij persoonlijk. Ik heb mijn quadcore gewoon overgezet en dat werkte allemaal meteen prima. Windows 7 herkende alle hardware na gebruik van de meegeleverde CD zoals je mag verwachten. Alle bekende asus software werkt prima, express gate heb ik een keer uitgeprobeerd en bijna onmiddelijk weer verwijderd omdat Windows 7 in rap tempo opstart en dus express gate compleet overbodig maakt. Verder in de doos natuurlijk een io shield en 2...

Pluspunten

• Betaalbaar,
  • DDR3,
  • Zuinige onboard video x4500 intel,
  • DVI,
  • Voldoende mogelijkheden voor uitbreiding voor de meeste toepassingen,

Minpunten

• Geen firewire (niet dat ik het gebruik)
  • Geen USB 3
  • Slechts 2 DDR3 sloten
  • 4 Sata poorten (Ik had er liever 6 stuks gehad voor esata gebruik)

30 augustus 2012 Rapporteer

Ik was een tijdje van plan om een systeem te bouwen, dat ging ik dus doen. Ik allemaal onderdelen bij elkaar sprokkelen bij mycom, behalve het moederbord, die kreeg ik van een vriend. een Foxconn blabla huppeldepup.
Ik alles aansluiten en doen en bleek dat het socket voor de processor kapot was... Ik dus in de auto naar de Mycom een moederbord halen, Nou na lang praten met de verkoopsman heb ik toch voor dit top bord gekozen!
Ik draai er nu al ruim een half jaar mee met een setup van een Pentium D E5700 3Ghz - 2x 2GB - ATI Radeon HD4650.

Pluspunten

• Ondersteund door verschillende platformen.

Minpunten

• Het overklokken is onmogelijk.

23 augustus 2013 Rapporteer

Asus P5G41T-M LX

26 mei 2012 Rapporteer

Asus P5G41T-M LX

Heb jij ook een Asus P5G41T-M LX?