Pasgeleden overgekocht, aangezien ik wou upgraden van een HD4850, dus toen bij deze kaart terecht gekomen, onder andere door direct X11 ondersteuning, GDDR5 geheugen, en nou hij zag er gewoon wel prima uit!
Verpakking:
De kaart wordt geleverd in een doos van ASUS met daarin nog een witte doos. Hierin zit daadwerkelijk de kaart, driver en ASUS software cd, handleiding, crossfirebridge, een aansluiting voor op je voeding en een dvi --> hdmi adapter.
Installatie:
Het is een 2 slots kaart, dus hij neemt wel aardig wat ruimte in. Maarja dat doen de meeste 2 slot kaarten wel. De installatie gaat makkelijk, past verder wel in mijn standaard kast van acer en verder zit er niks in de weg en/of last van onhandigheden. (helaas...
Hoi allen
Deze videokaart heb ik pas geinstalleerd. Deze heb ik overigens in Crossfire opstelling samen met de Asus EAH5770/2DIS/1GD5/V2.
Tijdens het spelen van een spel (eve en empire total war) viel me op dat mijn nieuwe kaart veel hogere temperaturen haalt dan Asus EAH5770/2DIS/1GD5/V2. De nieuwe videokaart komt boven de 80 graden terwijl de Sapphire 5770 dan op 65 graden is. Daarbij gaat natuurlijk bij zo'n temperatuur van boven de 80 graden de fan flinkt te keer en wordt hij hinderlijk hoorbaar.
Hier wil ik jullie, dus even voor waarschuwen.
Prima kaart. Ik heb jaren gebruik gemaakt van deze kaart en hij heeft me nooit in de steek gelaten. Tegenwoordig is het spelen van de nieuwste games natuurlijk uit den boze, maar een tot fallout 3 (op high ipv ultra) is alles goed te spelen. Verder een goede betrouwbare kaart.