Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
3 februari 2010 Rapporteer

Nu opslagmedia steeds grotere capaciteit krijgt en videobanden nou eenmaal niet het eeuwige leven hebben, besloot ik een video-input apparaat te kopen. Mijn videokaart heeft namelijk geen video-in mogelijkheid.
De reden om voor de Konig CMP-USBVG5 te gaan is driemaal: de lage prijs. Bovendien is een USB aansluiting wel zo eenvoudig. Voor €19,95 schafte ik een exemplaar aan.
Pakket
Het pakket is niet overdadig, maar voldoende: een stick waar draden aan zitten, een (zeer kort) USB verlengsnoer en een CD-ROM. De CD-ROM biedt de driver en een trial-versie van Ulead Video Studio Plus 10 (dat is een oude versie).
Installatie
Installatie van de driver levert een melding op in Windows XP dat de driver niet...

Pluspunten

• [*]Prijs, prijs en nog eens prijs. Wat zijn nou 2 tientjes om je oude videobanden te digitaliseren?
  • [*]Ten tweede werkt het ondanks de simpele techniek.

Minpunten

• [*]enige handigheid is vereist (zie beschrijving voor mijn 'probleempjes' en het doen van vereiste instellingen)
  • [*]de Ulead software installeren is een must om het product goed te kunnen gebruiken, maar het meegeleverde programma is slechts een trial......
  • [*]je moet je PC wel met rust laten tijdens het capturen
  • [*]videobeeld loopt niet vloeiend mee in de preview tijdens het capturen

3 van 5 sterren (Voldoende)
3 december 2016 Rapporteer

König CMP-USBVG5

ik heb deze ook gekocht en ik gebruik hem voor windows 10 alleen heb ik geen stuurprogramma als u die hebt kunt u die op sturen via de E-mail.

Pluspunten

• handig te koppelen

Minpunten

• de installatie usb of cd zit er niet bij in.

3 van 5 sterren (Voldoende)
20 juni 2010 Rapporteer

König CMP-USBVG5

Heb jij ook een König CMP-USBVG5?