Review door de redactie

Review - De Core i5 en Core i7 overgeklokt

Met behulp van vloeibaar stikstof zoeken we de grenzen van het P55-platform op, terwijl we ook de overklokprestaties op lucht bekijken. Daarnaast maken we de bench-resultaten van de overklokwedstrijd bekend.

42 10 sep '09

Benchmark - Kijk mee met het Tweakers.net Overklokevenement

Tweakers.net organiseert zaterdag samen met Asus, Intel en Corsair een overklokevent met de nog te verschijnen Core i5-processors. Speciaal voor dit evenement heeft Xs4all een live stream ingericht. Kijk dus live mee!

117 5 sep '09

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
29 maart 2010 Rapporteer

Met een I7 860 processor is het een uitstekend moederbord. Het enige nadeel dat ik ondervond was dat de USB apparaten Windows 7 lieten vastlopen. Zodra ik ook maar 1 apparaat aansloot, starte hij niet door, sluit hij niet af en is het alleen mogelijk om op een PS2 toetsenbord te werken. Dit was na een BIOS update verholpen.
Qua featureset is het ook uitstekend. Er zit een hoop in het pakket en ook een uitstekende Supreme X-FI geluidskaart. 2 videokaart in SLI/CrossFire werkt ook prima! Voldoende SATA/USB aansluitingen. Je zoekt immers ook een moederbord uit met eisen die je stelt aan een moederbord. Dit is ook na te lezen op tweakers.
Overclocken is zeer eenvoudig. Er zitten zelfs voorgeprogrammeerde overclock programma's op.
Lampje van...

Pluspunten

• Geluidskaart Supreme X-FI
  • Mogelijkheden
  • Overclocken
  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

• BIOS update nodig

14 februari 2013 Rapporteer

9 mei 2011 Rapporteer

6 oktober 2010 Rapporteer

Asus Maximus III Formula

Heb jij ook een Asus Maximus III Formula?