Ik heb deze speler gekocht vanwege het uiterlijk, de mogelijkheden (HDMI!) en de goede prijs die daarbij hoorde. Maar toen ik de speler eenmaal in huis had bleek waarom hij zo goedkoop was.
Als een CD of DVD draait maakt deze best veel geluid. Net alsof er een krekel inzit. Daarnaast viel regelmatig het beeld weg en liep het apparaat gewoon vast. Het beeld liep dan wel door, maar de tijdsaanduiding bleef staan en het apparaat reageerde nergens meer op. Enige oplossing was dus stekker eruit.
Toen het apparaat maar omgeruild vanwege defect, maar ja, ook het nieuwe apparaat vertoonde exact dezelfde kuren. Weer dat geluid (dat zal dan wel zo horen), maar ook weer vastlopers en zo nu en dan viel het beeld weer eens uit.
Ik heb het geprobeerd...
Prima apparaat. De mijne had echter last van een ratelend loopwerk. Uiteindelijk bleek de oorzaak de sattelietontvanger te zijn die bovenop de speler stond. Het voetje van de sattelietontvanger zat precies boven het loopwerk van de speler. Door de druk en het minimale doorveren van de behuizing van de DVD-1080P9 gingen de DVD's zeer irritant ratelen.
Dus zet deze speler bovenaan in je stapel, of zorg er in ieder geval voor dat er geen druk op de bovenkant van de behuizing staat ter hoogte van het loopwerk.