Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
3 november 2009 Rapporteer

Inleiding:
Nu al een paar maanden heb ik de Panasonic DMP-BD60 in mijn bezit. Uiteraard met als doel om blue ray's te kunnen afspelen. Wat voor mij voorop stond is de kwaliteit van het beeld en daarnaast een paar handige mogelijkheden zoals bijvb foto's bekijken en mp-3 kunnen afspelen.
Toenertijd had ik nog geen beschikking over een tv met de mogelijkheid om foto's door middel van een Sd kaart te kunnen bekijken.
Inmiddels beschik ik wel over een dergelijke tv, namelijk de Panasonic TX-P42V10.
Beeldkwaliteit:
Ik vindt de beeldkwaliteit zeer goed. Zeer scherp en natuurgetrouw beeld.
Panasonic zegt zelf over de speler: "De PHL Processor Plus (PHL staat voor Panasonic Hollywood Laboratory) is een zeer geavanceerde...

Pluspunten

• gewoon pefect beeld
  • fantastisch geluid
  • mogelijkheden
  • prijs

Minpunten

• geen

24 januari 2010 Rapporteer

Ik ben heel blij met deze DB-60, is echt schitterend beeld.
Er is alleen 1 probleempje : als ik een dia/foto show brand op een dvd in AVCHD kwaliteit
dan gaat de show, per opname, niet verder dan 3.05 min.
Als de show 5 min is stopt hij op 3.05 min.
In de winkel op verschillende BD-60 geprobeerd allemaal hetzelfde resultaat, niet verder dan 3.05 min.
Op andere merken geprobeerd en die spelen wel de hele show af, ook op andere merken DVD's
gebrand maar maakt niets uit.
Dit is dus het enige nadeel , jammer, hoop dat iemand een oplossing heeft.
Voorlopig gaan we maar dia shows maken van max 3 min, dan zien we het einde ervan.

Pluspunten

• schitterend beeldkwaliteit.

Minpunten

• Je kan geen diashow afspelen die langer is dan 3.05 min.

6 december 2009 Rapporteer

Prima apparaat, alles zit erop en eraan. Lade gaat snel open en hij start ook snel op. Video bekijken via USB werkt ook lekker. menu is niet altijd even handig maar gelukkig zitten de meeste knoppen gewoon aan de buitenkant dus je hebt vaak het on-screen menu niet nodig.

Pluspunten

• compleet, alles erop en araan

Minpunten

• er zit een fan in!!!!! Het is nog geen XBOX 360 maar horen doe je hem wel als je een beetje kritisch bent (en anders is dit apparaat te duur). Ik heb hem dus teruggestuurd.

3 van 5 sterren (Voldoende)
17 januari 2014 Rapporteer

Panasonic DMP-BD60 Zwart

Panasonic DMP-BD60 Zwart

Heb jij ook een Panasonic DMP-BD60 Zilver?