€ 35,10 bij Amazon.nl Marketplace

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
13 augustus 2010 Rapporteer

De C5212 is een eenvoudige telefoon, met als belangrijkste kenmerk de dualsim mogelijkheid. Als je geen smartphone hoeft, maar tevreden bent met bellen, sms'sen en bluetooth is dit naar mijn mening een zeer goede keus.
De telefoon ligt ouderwets degelijk in de hand (precies zwaar genoeg) en is niet zo glad, dat hij bij een verkeerde beweging uit je hand glijdt (zoals bij een HTC Tattoo bijvoorbeeld).
De menukeuzes zijn niet bijzonder. Het telefoonboek is standaard. Je kan iemand zijn eigen ringtone toewijzen en er een foto bij doen. Het geluid is verder prima.
Over de batterij ben ik zeer tevreden, zelfs met BT ingeschakeld houdt hij het lang vol. Op z'n minst 48 uur voordat hij aan z'n laatste streepje begint. Dat vindt ik redelijk voor...

Pluspunten

• Mooi, duidelijke scherm
  • Dualsim
  • Ligt uitstekend in de hand

Minpunten

• Software

27 december 2009 Rapporteer

De C5212 onderscheidt zich van andere telefoons doordat er twee simkaarten in kunnen. Hierdoor is de gebruiker op twee verschillende nummers tegelijk bereikbaar. Door een druk op de knop kan de gebruiker beslissen met welke simkaart gebeld moet worden.
De geluidskwaliteit is goed, ook op de fiets zijn gesprekken goed te voeren. De bijgeleverde headset is van het " tijdelijke" type, want die valt na enige tijd uit elkaar. Verder is de telefoon degelijk gebouwd. Ik ben geen voorzichtige gebruiken en heb hem ook al een aantal keer laten vallen, maar van beschadigingen is nog geen sprake. De display is redelijk kras bestendig.
De batterij (3.7v 1000mAh) laad ik meestal elke drie dagen op. Bluetooth blijkt veel stroom te vreten. Als bluetooth...

Pluspunten

• dual sim

Minpunten

• Slechte PC software
  • Slechte headset
  • Kleine stroeve toetsen

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Samsung C5212 Zwart?