Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
27 november 2009 Rapporteer

Na 10 jaar moest ik weer aan de nieuwe printer. Lang gezocht en toen deze A3 all-in-one gevonden. Hij doet het superb. Faxen, Scannen, Printen en alles op A3 formaat. Ondersteuning voor allerlei protocollen en ook Linux. Ik ben er absoluut enorm blij mee.
- scannen kan op hoge resolulties bij gebruik van de Brother software
- er is denk ik geen vergelijking op de markt voor een A3 all-in-one, dus al die keren dat ik a3 scans maar langs me heen liet gaan zijn nu voorbij
- scannen kan naar 5 verschillende ftp lokaties, emails uit het adressenboek, naar een OCR verwerker draaiende op een ontvangende machine of als bestand opgeslagen worden op een andere machine. Erg handig. Hetzelfde kan ook bereikt worden dmv bediening vanaf een pc. Via de...

Pluspunten

• A3 All-in-one tegen zeer betaalbare prijs. Ik denk dat als je die eenmaal hebt dat je niet meer zonder kan
  • sheetfeeder werkt goed, ook voor A3 krantjes
  • fax uitgebreid ; uitegebreide foto ondersteuning
  • linux support
  • alle bediening zowel vanaf het apparaat vanaf erg goed front color display als ook vanaf werkmachines e.g. laptops
  • downloadable admin tools
  • 2 lades voor papier zodat je er een met A3 kunt vullen en de andere met A4
  • wifi support excellent (wpa2) werkt super (as well as wired, usb e.d.)
  • veel protocollen support

Minpunten

• Je moet echt de handleiding helemaal goed doorlezen om een beetje op weg te komen met het aantal functionaleiten dat hierin zit. Het gaat je wat dagen kosten als je echt alle mogelijkheden wilt proberen.

20 juli 2011 Rapporteer

24 september 2010 Rapporteer

Brother MFC-6490CW

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Brother MFC-6490CW?