Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze set gekocht, omdat ik eindelijk eens van de kabels af wilde.
Van te voren weet je eigenlijk nooit of een set aan je eisen gaat voldoen. Dit was dan ook een gok natuurlijk.
Wat ik héél belangrijk vond, is dat de muis goed zal reageren.
Ik heb ook diverse andere sets gehad, waaronder een Logitech MX3200, LX7, maar bij deze reageerde de muis mij gewoon te langzaam. Het hele "laser" principe kon me ook niet zo bekoren, net zo min als de extra functie knoppen, die ik toch niet gebruik.
Kwaliteit
De knopjes zijn vrij laag. Het typgemak is goed. De muis is niet als te groot, wat ik wel fijn vind.
Wel slijten de letters op de knoppen bovengemiddeld hard. Of dit exemplarisch is weet ik niet, maar het is wel jammer.
De S520 is een compacte desktopset met een zacht prijsje en een elementaire functionaliteit. Deze set is bedoeld voor mensen die weinig extra functiekeys nodig hebben, geen bling-bling en er niet te veel geld aan willen spenderen. Voor deze prijs moet je geen superieure kwaliteit en ergonomie verwachten, maar toch voelt het setje niet als een derderangs no-name prul aan.
muis:
• basic ontwerp met twee knoppen, scrollwiel met tilting en een batterijindicator.
• de muis is niet ergonomisch ontworpen, hij voelt wat klein aan zodat je handpalm niet helemaal kan rusten op de ronding van de muis. symmetrisch gebouwd, geen rustplaats voor de duim. bovendien moet je de knoppen net iets te hard indrukken om...