€ 39,- bij bol Plaza

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
14 augustus 2025 Rapporteer

De Mi Fitness app is zo'n enorme stap terug ten opzichte van de zepp life app, dat dit mooie stukje hardware voor mij niet voldoet helaas. Let dus even goed op als je van een mi band < 8 komt icm Zepp Life: de nieuwe software werkt een stuk minder goed en doet in mijn geval niet wat ik ervan verwacht.

Pluspunten

• Batterij gaat lang mee
  • Goed leesbaar
  • Niet duur

Minpunten

• Mii fitness is echt een drama
  • Synchroniseert geen stappen/hartslag zonder activiteit
  • Als je van een ouder model komt, valt de app enorm tegen

2 van 5 sterren (Slecht)
9 augustus 2025 Rapporteer
Product gekocht

Xiaomi Smart Band 10, Zwart

Hiervoor had ik de Smart Band 9 en daarvoor de 6. Tov de 9 heeft de 10 een iets groter scherm. Naar ik begreep zijn de metingen ook weer betrouwbaarder geworden. En de standaard schermindeling is weer iets veranderd. Dat is wel even wennen. Ik vind grijze tekst op een zwarte achtergrond (datum en batterijniveau) ook niet slim maar ja. Verder zijn er voor een eindgebruiker weinig spannende veranderingen.

Ik was tot nu toe altijd erg tevreden met de Xiaomi Smart Band en ben dat met deze ook weer, afgezien dus van het bandje dat soms losschiet en van de hittebeveiliging.

Pluspunten

• Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Groot, scherp en helder scherm
  • Veelzijdig apparaat

Minpunten

• Grotendeels zelfde nadelen als de Smart Band 9 denk ik
  • Klopt hij kan nog steeds erg slecht tegen een beetje warmte en direct zonlicht, schakelt zichzelf uit als hittebeveiliging en is pas weer in te schakelen met de oplader. Beetje sneu

Heb jij ook een Xiaomi Smart Band 10, Zilver?