€ 799,- bij EP.nl

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
4 september 2025 Rapporteer
Product geleend +1

De LG F4WX851Y is een gebruiksvriendelijke wasmachine. Het overzichtelijke design en de makkelijke bediening maken het starten van een wasbeurt eenvoudig. Dankzij de ruime keuze aan wasprogramma’s, waaronder TurboWash360 en AI Wash, is er voor elke situatie een passende optie.

Pluspunten

• AI wash
  • design

Minpunten

• contrast display

3 september 2025 Rapporteer
Product geleend +1

De LG F4WX851Y is een fijne wasmachine met veel gemak. De bediening is duidelijk, de automatische dosering werkt efficiënt en de TurboWash360-functie zorgt ervoor dat de was snel klaar is, ook bij grotere ladingen. Stil in gebruik en zuinig met energie. Ideaal voor wie vaak en gevarieerd wast.

Pluspunten

• bouw kwaliteit
  • gebruiksgemak
  • duidelijk en makkelijk in gebruik
  • doseersysteem

Minpunten

• tot nu toe geen

22 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Stille, snelle en designtechnisch mooi apparaat! Veel functies en mogelijkheden zoals de LG ThinQ app! Zie mijn uitgebreide toelichting voor mijn hele review.

Pluspunten

• Modern design
  • Stille machine
  • duidelijke display

Minpunten

• Hoge prijs

Testpanel +1

Technologisch hoogstandje met topresultaten!

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Mooi design
  • Ruim

Minpunten

• wellicht te ruim voor een klein huishouden

Testpanel +1

Fijne, grote wasmachine voor grote en kleine wasjes.

Pluspunten

• Grote wasmachine
  • Voor grote en kleine wasjes
  • Veel verschillende programma's
  • Schone was

Minpunten

• Deur is slecht doorheen te kijken en machine valt uit als programma klaar is. Valt je dan niet meteen op dat die klaar is als je in de buurt bent voor wat anders
  • Automatische dispenser bij gebruik met wasparfum soms uit- of inschakelen

16 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Erg fijne wasmachine! Naast de mooie looks (wat toch stiekem ook wel fijn is) doet hij het ook nog eens erg goed.

Pluspunten

• Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Fijne extra functies

Minpunten

• Geen

13 augustus 2025 Rapporteer

Top wasmachine. Een heel fijne wasmachine met een grote inhoud. Makkelijk in te stellen en wat super makkelijk is dat de machine te bedienen is met je telefoon. Het AI wasprogramma werkt perfect.
Ik kan me geen fijnere machine voorstellen.
Ben zeer tevreden. En zou hem zeker aanbevelen

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Stille machine
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

• Nog geen kunnen vinden

10 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Fijne mooie machine. Zeker geschikt voor een groot gezin.

Pluspunten

• Grote trommel
  • Fijne app
  • Automatische dispense functie
  • Stil
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

• Erg diep
  • Tijd niet makkelijk in te stellen.

Product geleend 0

Superfijne wasmachine met vele functies en makkelijk via de app bedienbaar!

Pluspunten

• AI functie
  • Zeer grote inhoud
  • Wasmiddel en wasverzachter dispenser

Minpunten

• Geen lichtje in de trommel

Modern uitziende wasmachine. Stil en erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

• Stil
  • Smart
  • Modern
  • Doseersysteem

Minpunten

• App kan beter

Product geleend 0

De LG F4WX851Y is echt een gemak. Stil, slim en supermakkelijk in gebruik. ezDispense doseert zelf mijn wasmiddel, en als ik iets apart wil wassen (zoals wit), schakel ik dat gewoon even uit. AI Wash is top: ik moet zelf niks meer instellen, de machine doet alles automatisch. Allergy Care gebruik ik vaak door mijn allergie en werkt TOP. En de 11 kg trommel? Wat een luxe t.o.v. mijn oude wasmachine met 6 kg laadcapaciteit! Mijn was voelt zachter aan en ruikt heerlijk fris. Zelfs oude handdoeken lijken weer wat hersteld. Ik zou deze machine echt niet meer kunnen missen. Gebruiksvriendelijk, snel én proper resultaat.

Pluspunten

• Zeer stil
  • Grote laadcapaciteit
  • Gebruiksgemak
  • Combinatie met de app

Minpunten

• Tot nu toe geen

Product geleend 0

Zeer fijne wasmachine met grote 11 kilo trommel en toch klein van formaat. Zeer makkelijk te bedienen via digitaal scherm en via de app. Voor de AI functie op het apparaat is een uitkomst

Pluspunten

• AI functie
  • Bediening via app
  • Grote trommel

Minpunten

• Geen

Product geleend 0

Ik ben altijd op zoek naar slimme apparaten die écht iets toevoegen aan mijn dagelijks leven. De LG F4WX851Y is er zo één. Dankzij de AIwash-technologie past de wasmachine automatisch het programma aan op basis van de soort stoffen en de hoeveelheid wasgoed. Dat betekent optimale bescherming van kleding én energiezuinig wassen. De TurboWash39-functie is indrukwekkend: ik had mijn twijfels bij een wasprogramma van 39 minuten, maar zelfs mijn sportkleding komt er schoon en fris uit. Ook het gebruiksgemak valt op – de bediening via het touchpanel is overzichtelijk, en met de app krijg je meldingen wanneer de was klaar is. Slim, snel en betrouwbaar: helemaal top!

Pluspunten

• Handige app
  • Zeer kort wasprogramma mogelijk
  • Handig doseersysteem
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

• Hoekig design

29 augustus 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Ik ben erg blij met de machine
Veel programma’s

Pluspunten

• Erg stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel functies

Minpunten

• Zware machine om te tillen

29 augustus 2025 Rapporteer

Vriendelijk te gebruiken
Super stil
Maak heel mooi schoon
Veel opties

Pluspunten

• Was super schoon
  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

• Geen

10 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Top wasmachine! Makkelijk in gebruik en goede bouwkwaliteit

Pluspunten

• AI Wash
  • Duidelijke App
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

• App nodig voor uitgebreide instellingen

Testpanel 0

De LG F4WX851Y wasmachine is een mooi en gebruiksvriendelijk product.

Pluspunten

• Snel
  • Slim
  • Groot
  • Stil

Minpunten

• Weinig fysieke knoppen

Product geleend 0

Fijne nieuwe innovatieve machine, zowel voor de gebruiker die graag met AI wast maar ook de manueel gebruiker die zelf alles graag instelt!

Pluspunten

• Fijne grote machine zonder veel ruimte in te nemen
  • Alles is geautomatiseerd als je wil
  • Je kunt het altijd nog manueel bedienen

Minpunten

• Op een harde ondergrond iets meer geluid, maar niet storend.

Product geleend

LG F4WX851Y

Zeer fijne machine, zowel qua geluid als in het gebruik, de verschillende programma's zijn uitgebreid en er is zelfs een AI functie, hierbij scant de machine de inhoud van de trommel en kiest vandaar uit een geschikt programma. Ook zijn kleinere/kortere wasjes prima te doen in 39 minuten. Goed te bedienen in de extra app, handig om dit gewoon vanaf je telefoon te kunnen doen, maar dat is natuurlijk geen must. Handmatig is de machine ook fijn in het gebruik, de draaiknop laat op het scherm de verschillende programma's zien en daarnaast bevindt zich een kleine touchscreen om de functies nog aan te passen, zoals de temperatuur en het spoelen. Na een paar keer wassen heb je dit vrij snel door.

Pluspunten

• Strak design
  • Zeer stil
  • Te gebruiken via app

Minpunten

• Prijzig

Heb jij ook een LG F4WX851Y?