€ 899,- bij Azerty

Review door de redactie

Door Tomas Hochstenbach - Redacteur 31 maart 2025

GeForce RTX 5070 Ti Round-up - 8 kaarten van ASUS, Gigabyte, Inno3D en MSI

De ASUS TUF Gaming OC is in zijn Quiet-modus de stilste RTX 5070 Ti uit de test. Hoewel hij kleiner is dan de RTX 5080-versie, blijft het een forse kaart, dus check even of hij wel in je kast past. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
27 november 2025 Rapporteer

ASUS TUF Gaming RTX 5070 Ti 16GB White OC

Deze RTX 5070 Ti bevalt uitstekend. De kaart is snel en levert meer dan genoeg prestaties voor moderne games op hoge instellingen. Wat direct opvalt is hoe stil hij blijft, zelfs bij langere sessies. Temperaturen zijn goed onder controle zonder hoorbare fanruis.

Het witte design ziet er strak uit en past perfect in een lichte build. De meegeleverde, bijpassende GPU-houder is een fijne extra en voorkomt doorhangen op een nette manier.

Minpunten zijn er ook: de prijs ligt hoog en bij hoge framerates is een lichte coil whine hoorbaar. Niet storend tijdens het gamen, maar in een stille ruimte merk je het wel.

Al met al een snelle, stille en fraai afgewerkte kaart voor wie bereid is wat extra te betalen voor kwaliteit en uitstraling.

Pluspunten

• Stil
  • Mooie bijpassende GPU houder
  • Snel

Minpunten

• Hoge prijs
  • Heel klein beetje coil whine

23 november 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Dit is een geweldige gpu voor zijn prijs! Dankzij de koeling van asus tuf gaming kan ik workloads en gamen op mijn pc zonder dat het te heet wordt!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Hoog in performance

Minpunten

• Nog niks ervan gemerkt

26 november 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Jarenlang ervaring met een ASUS Z270-A Prime moederboard en twee GTX 1070 OC GPUs (SLI). Nu tijd voor een nieuwe build met o.a. ROG B650 en deze TUF 5070 TI OC White edition. Gaat goed werken én mooi staan in mijn nieuwe build!

Pluspunten

• Premium merk met goede ervaringen
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Zier er goed uit

Minpunten

• Nog niet bekend

20 november 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

De prijzen zijn wat ze zijn, veel te duur.maar perfect videokaart !

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goede kooling
  • Goed sofware

Minpunten

• Hoger prijs
  • Zwarte kabels

18 november 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Duur maar dan heb je ook wat

Pluspunten

• Stil
  • Inclusief GPU riser
  • Oogt mooi in witte build

Minpunten

• Groot
  • Duur

4 juli 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Omdat ik voor het eerst voor een all-white build ben gegaan en ik een redelijke voorkeur heb voor ASUS kwam ik op deze GPU uit. Een stuk vriendelijker geprijsd dan de ROG versie met meer LED. Het is een flinke unit in mijn Montech XR kast, maar hij trekt wel de aandacht. Qua prestaties natuurlijk precies wat ik er van verwachtte. Ik ben alleen nog wat sceptisch over de 12V hi power connector.

Pluspunten

• Aluminium backplate
  • Veel ports
  • Redelijk stil
  • Inclusief GPU stand

Minpunten

• Weinig RGB
  • Meegeleverde power kabels zijn zwart
  • It's a chonky boy

23 november 2025 Rapporteer

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 White OC Edition

Na jaren met een 3070 te hebben gedraaid vond ik het eindelijk tijd voor een upgrade. Ik merkte dat ik me stiekem toch altijd stoorde aan het constante gezoem en de kleine piekjes in geluid die dat ding maakte, vooral tijdens langere sessies. Het was nooit dramatisch, maar precies irritant genoeg dat het me uit mijn focus haalde.

Nu ik ben overgestapt naar deze nieuwe kaart merk ik pas echt hoeveel verschil het maakt. Hij is zó heerlijk stil dat ik me oprecht afvraag waarom ik niet veel eerder deze stap heb gezet. Geen gezoem, geen irritante fans die ineens opschieten gewoon rust. Het voelt bijna alsof mijn hele pc een upgrade heeft gekregen, niet alleen de prestaties maar ook de sfeer eromheen. Ik baal serieus dat ik mezelf al die tijd heb laten rondlopen met dat oude lawaaimakertje terwijl dit zoveel ontspannender werkt.

Pluspunten

• Stil
  • Koel

Minpunten

• Anti sag bracket werkt niet in kleine kast. (m-ATX)

24 november 2025 Rapporteer

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 White OC Edition

De GPU is heel erg stil en blijft ook redelijk koel. Ook onder load weinig van te merken. De kaart is volledig verpakt met plastic, even goed opletten dat je alles er af haalt. Staat er niet super duidelijk op. Verder werkt het zoals verwacht. De drivers worden goed bijgewerkt na vervanging van de oude Nvidia kaart. Kortom een prima kaart voor de prijs (869 euro) waarvoor ik hem heb gekocht.

Pluspunten

• Stil
  • Kwaliteit is goed
  • Meegeleverde GPU-houder

Minpunten

• Plastic verpakking had wat duidelijker 'removal' stickers mogen hebben.

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 White OC Edition

Fantastische kaart voor deze prijs

Pluspunten

• 4k gaming
  • Hoge kwaliteit
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

• Zilveren hoekjes op de uiteinden

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 White OC Edition

Ik heb deze videokaart afgelopen week gekocht en ben er tot nu toe heel erg tevreden over. De prestaties zijn helemaal top. Tot nu toe draait alles soepel, maakt hij amper geluid, en hij heeft geen moeite met het runnen van zwaardere games. Ik heb ervoor gekozen om de videokaart in het wit te kopen, aangezien ik voor een compleet witte PC build ging. Hij ziet er strak uit, wat zeker een pluspunt is aangezien ik er tegenaan kijk in m'n glazen case. Het enige kleine minpuntje is dat de meegeleverde powerkabels zwart gekleurd zijn, wat dan weer wat meer afsteekt bij het witte geheel. Verder prima aankoop!

Pluspunten

• Goede prestaties
  • Strak design

Minpunten

• Zwarte kabels

Heb jij ook een ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 White OC Edition?