Ik gebruik NordVPN nu een tijdje en voor mij is het vooral fijn dat ik er tien apparaten tegelijk mee kan beschermen. Laptop, telefoon, tablet en zelfs de tv zijn allemaal in één keer geregeld. De snelheid is opvallend goed: browsen en streamen gaan vloeiend en bij films of games merk ik geen vertraging. Ook qua veiligheid zit het stevig in elkaar. Met sterke encryptie, een duidelijke no-logs policy en extra’s zoals Threat Protection en dubbele VPN voelt het betrouwbaar.
Waar ik minder enthousiast over ben, is de prijs na de eerste periode. Die loopt behoorlijk op en dat voelt wat prijzig. Ook merk ik dat niet alle functies op elk apparaat even compleet zijn en dat de app soms wat druk oogt. Toch overheerst voor mij het positieve: NordVPN is snel, veilig en praktisch, en geeft me de rust dat al mijn apparaten goed beveiligd zijn.
Ik gebruik NordVPN Standard nu een tijdje en ben over het algemeen best tevreden.
Een toegankelijke VPN die doet wat hij belooft: snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Kleine irritaties zijn makkelijk te omzeilen en de voordelen wegen duidelijk op tegen de nadelen.
Een enorm aanbod aan beveiliging.
Ik ben zeer tevreden over dit product omdat er zoveel mogelijkheden zijn en dat aan een betaalbare prijs.
Je kunt NordVPN gebruiken op verschillende apparaten dus perfect voor het hele gezin en ook de installatie verloopt heel vlot en is eenvoudig.
Een aanrader voor een complete beveiliging!
zeer tevreden van deze VPN! na enkele weken getest te hebben kan ik hier alleen maar tevreden over zijn. de connecties lopen supersnel en blijven stabiel.
Eens geïnstalleerd super handig en nuttig!
Het installeren verliep niet zonder slag of stoot, maar het product is verder uitstekend.
Gebruik de app nu een dikke week op m'n mobiele telefoon en tot nu toe werkt het prima.
Enkel het invullen van de activatiecode was even zoeken omdat dit via de PC diende te gebeuren.
Alles wel snel gelinkt aan het aangemaakte account en hierdoor op de iPhone geen enkel probleem met het gebruik van de applicatie.
Gebruik de app nu o.a. om vanuit het buitenland ook Belgische content te kunnen bekijken of om bijvoorbeeld een programma op Videoland te bekijken wat anders niet zou lukken.
Op zich merk ik (behalve de toegang die anders niet mogelijk zou zijn) geen extra's hieraan - alles werkt enorm eenvoudig - principieel ben je altijd verbonden met een veilig netwerk zolang je niet met een betrouwbaar wifi-netwerk verbonden bent.
De app is eenvoudig in gebruik en het geeft een extra veilig gevoel bij het surfen vanuit het buitenland op een openbaar netwerk.
Als gezin van vier dat fulltime reist, is NordVPN voor ons echt een uitkomst. Je kiest eenvoudig met welk land je verbinding maakt, waardoor we overal ter wereld gewoon NPO of Videoland kunnen kijken – zelfs midden in de jungle, waar ik geen aflevering van Meisjes in de Jungle wil missen.
Voor werk is het ook ideaal, vooral op openbare wifi-netwerken. We voelen ons een stuk veiliger online. En het werkt moeiteloos op meerdere apparaten tegelijk: ik werk op mijn laptop, mijn partner kijkt een serie op de tablet en de kinderen zitten op de iPad.
De installatie op de telefoon was even zoeken. Je moet eerst via de laptop activeren, maar daarna werkt het probleemloos.
Kortom: NordVPN is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en een onmisbare tool om veilig online te blijven met toegang tot je vertrouwde Nederlandse apps en diensten
Doet wat het hoort te doen, maar in mijn geval en voor mijn gebruik, het streamen van buitenlandse streamingcontent, blijkt NordVPN iets te bekend te zijn.
Helaas viel mijn ervaring behoorlijk tegen.
Vlotte installatie op Windows 10 Laptop.
Activatiecode invoeren is een uitdaging.
Interface is rommelig, druk en straalt 2014 uit.
Trage verbinding, valt ook soms weg.
Malware scanner verwijderd ook bestanden die zeker geen malware zijn.
Linksboven in beeld melding "VPN verbonden". Niet weg te krijgen.
Na paar dagen geheugengebruik >85%.
Soepele integratie op MacOS, je merkt niet dat het op de achtergrond meedraait maar in de praktijk merk je het wel door soms blokkades te zien.
Opzegging NordVPN is een probleem, ze blijfen mails sturen om te betalen
Een top makkelijk veilig product die ik met blijheid heb mogen leren kennen
Instap VPN, doet wat het moet doen, met een lichte vertraging soms. Vooral voor op vakantie erg fijn.
Prima VPN met goede snelheid en veel locaties. gemakkelijke installatie op verschillende devices.
Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken software voor zowel telefoon als laptop
Top product dat iedereen moet hebben die hun privacy en veiligheid belangrijk vinden. Dit is een goed programma, betaalbaar, betrouwbaar en een van de snelste op de markt.
Fijne virusscanner.
NordVPN Standard werkt goed op mijn iPhone en iPad na een paar weken gebruik. De app is makkelijk te installeren, snel voor streamen (zoals Netflix), en Threat Protection biedt extra beveiliging. De klantenservice is behulpzaam. Minpunten: soms trage serververbinding, hoge prijs (€54,99/jaar), en de serverselectie is even wennen. Betrouwbaar, maar niet perfect.
Voor de laptop werkt het minder, want na de installatie is het internet wat trager, en het installeren ging minder snel als gedacht maar alsnog is het toch goed gekomen en werkt het fantastisch en geeft een veilig gevoel zeker de bescherming tegen het dark internet. Op de smartphone gaat het beter en blijft de snelheid van internet ook snel .
Kortom het is betaalbaar en ik krijg er een veilig gevoel van.
NordVPN Standard gebruik ik nu een paar maanden en tot nu toe heel tevreden. Het installeren was echt simpel, gewoon downloaden en binnen paar klikken stond het aan. Wat ik fijn vind is dat ik niet constant bezig hoef te zijn met instellingen, het werkt gewoon zoals je hoopt. Vooral handig dat ik makkelijk kan switchen naar een server in een ander land, daardoor kijk ik series die ik anders niet had kunnen zien. Had wel verwacht dat mijn internet trager zou worden, maar dat valt enorm mee, bijna geen verschil eigenlijk. De prijs is ook oké, niet het goedkoopste maar wel waard voor wat je terug krijgt. Ik raad het zeker aan, voelt gewoon betrouwbaar.
NordVPN is een betrouwbare VPN die prettig in gebruik is en duidelijk voordelen biedt. Ik zocht een manier om goedkoper gebruik te maken van streamingdiensten, met name Netflix. In Oost-Europa zijn de abonnementen namelijk veel voordeliger. Dankzij NordVPN kon ik zonder moeite mijn virtuele locatie aanpassen en profiteren van die lagere prijzen. Bij andere VPN’s werkt dat vaak niet goed of worden de kortingen geblokkeerd, maar met NordVPN verliep dit probleemloos. Naast dit voordeel is de app eenvoudig te installeren, werkt hij snel en voelt alles veilig aan. Ideaal dus voor wie online bescherming én lagere kosten wil combineren.
De VPN is erg prettig in gebruik. Ik gebruik het nu een tijdje op mijn telefoon, tablet en laptop. De installatie is snel en makkelijk. Alles wordt duidelijk uitgelegd op de website van NordVPN.
Verder is het wel zo dat de VPN niet altijd werkt met alle streamingdiensten. Voor sommige duurt het iets langer voor de streamingdienst opstart, bij andere is het noodzakelijk de VPN uit te schakelen.
Naast dat kleine minpuntje is de VPN echt top! De kan hem continue ingeschakeld hebben, of zorgen dat hij zich inschakelt wanneer je verbonden bent aan een niet veilig (wifi)netwerk. Je kan ook kiezen om een melding te ontvangen om hem zelf in te schakelen.
Al met al een aanrader! Ik ben tevreden.
Ik gebruik nu NordVPN enkele dagen en ben erg tevreden. Wat mij vooral opvalt is de snelheid, zelfs bij het streamen van video's merk ik geen vertragingen, wat het erg aangenaam maakt. Ook het wisselen van landen gaat vlotjes, wat handig is voor het streamen van buitenlandse content.
De extra functies die het pakket bevat zorgen voor een veiliger gevoel online en blokkeren effectief advertenties en malware.
Daarnaast is de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zowel op dekstop als op de smartphone. De interface ziet er modern uit en werkt perfect.
Kortom: een snelle, veilige en makkelijk te gebruiken VPN die doet wat het moet doen. Zeker een aanrader!
NordVPN is over het algemeen goed geweest. De snelheden zijn geweldig met NordLynx, en het is goed omgegaan met geo-unblocking-Netflix, BBC iPlayer, en anderen werken allemaal betrouwbaar. Ik ben ook erg blij met de ingebouwde advertentie blocker; het is een van de betere die ik heb gezien en vermindert merkbaar vervelende inhoud. Dat gezegd hebbende, de Advanced Threat Protection functie kan een beetje agressief zijn. Afhankelijk van de server blokkeert het soms CSS of andere pagina-elementen, waardoor het uiterlijk van sommige sites in de war raakt. Het is geen spelbreker, maar zeker iets om rekening mee te houden. De serverprestaties zijn meestal goed, hoewel ze kunnen variëren afhankelijk van de regio en het tijdstip van de dag. Al met al is het een sterke VPN met een paar eigenaardigheden - geweldig voor streaming en dagelijks gebruik, vooral als je waarde hecht aan privacy en een schonere webervaring.
Fijne VPN om te installeren, alles erg snel en super gemakkelijk om alles in te stellen. Er zijn super veel landen om uit te kiezen wat echt een pluspunt is in vergelijking met vele ander VPN. De verbinding is stabiel maar vaak niet erg snel, Als je zelf 1000 MBit gewend bent, kan dit wel een tegenvaller zijn. Verder is wel veel reclame van NORDVPN zelf. Al met al wel een prima VPN.
Ik ben echt super tevreden over NordVPN. Het is een fijn gevoel om beter beschermd te zijn op het inter en dat alleen is al een dikke plus voor mij. Ook werkt het bekijken van bijvoorbeeld streamingdiensten in het buitenland erg goed. Verder is de VPN erg gebruiksvriendelijk, ook voor mensen die niet zo technisch zijn.
Het enige nadeel is dat de internetverbinding soms wat trager wordt. Je went hier wel aan en ik heb ook het idee dat dit per apparaat verschilt. Op mijn laptop is het internet bijvoorbeeld een stuk trager als ik de VPN aan heb dan op mijn telefoon.
Het is fijn om een VPN te hebben. Dat geeft toch een meer gerust gevoel dat je niet in de gaten gehouden wordt. Het is natuurlijk lastig om te zeggen of het product "werkt", maar ik ben er blij mee. Handig is dat je zelf je locatie kunt bepalen. Je kunt automatisch verbinden, maar ook zelf een land uitkiezen.
Gelukkig heeft de VPN verbinding geen negatieve invloed op de internet prestaties. Heel soms het ik het idee dat het iets trager is, maar ik heb niet vast kunnen stellen dat dit daadwerkelijk door de VPN is.
Het is handig dat je deze VPN voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Zo kun je al jouw internetverkeer afschermen. Al met al een prettig product. Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken, is dat de split tunneling functie niet werkt voor je mobiele telefoon.
Het product doet wat het belooft.
Het was de eerste keer dat ik een VPN gebruikte, en het doet echt wat het belooft. Ik kon websites uit andere landen gebruiken zonder geblokkeerd te worden door de zone waarin ik me bevond. Ik vond de interface echter verwarrend en heb nog steeds moeite om hem te begrijpen. Het is niet erg intuïtief en ik denk dat het daardoor verwarrend is om te gebruiken. Ik had iemand nodig die me kon helpen.
NordVPN is een bekende VPN provider met al lange tijd ervaring. Dit is te merken aan de geleverde software, zowel mobiel als desktop. Een VPN locatie kiezen is erg eenvoudig. Upload en downloadspeed gedurende de verbinding is dik in orde.
Daarnaast is het ook erg makkelijk de VPN in te stellen op een daarvoor geschikte router. Dit werkt zonder problemen voor het huishouden.
Enige minpunt is dat mijn ping tijdens gamen soms wel oploopt indien de VPN ingeschakeld staat.
Heel fijne VPN software die onmerkbaar op de achtergrond draait op mijn iPhone. De internetsnelheid blijft behouden, je merkt eigenlijk niets van de aanwezigheid van de VPN. Bij aankoop ontvang je een licentiecode, maar het is niet helemaal duidelijk hoe je die moet gebruiken wanneer je voor het eerst de iOS app download. Verder gewoon fijne software!
Omdat ik al enkele jaren een Nord-pass account heb (en hier ook zeer tevreden over ben), was ik nieuwsgierig of deze NordVPN een goede aanvulling zou kunnen zijn voor mij en mijn gezin.
De installatie ging, omdat ik al geregistreerd was bij Nord, wat lastiger dan gedacht. Het eenvoudig toevoegen van een nieuw product bleek helaas niet zo gemakkelijk. Na wat extra stappen gevolgd te hebben, lukte het uiteindelijk wel.
Het dashboard is eenvoudig en overzichtelijk en je ziet meteen wat deze NordVPN voor jou kan betekenen. Het wijst zichzelf allemaal best goed uit en het doet op dit moment wat ik er van had verwacht.
Het heeft ook geen invloed op de snelheid van mijn PC en laptop, dus ik ben al bij al zeer tevreden. Af en toe moet ik, om welke reden dan ook, alles even heropstarten. Een klein nadeel...
Ik gebruik NordVPN nu een tijdje en ben er erg tevreden over. De installatie was in het begin even zoeken, je moet de code eerst via je laptop activeren. Zodra je dat gedaan hebt gaat het installeren op telefoons en tablets snel en makkelijk. Het gebruik van NordVPN geeft mij een veilig gevoel. Het wisselen van landen gaat ook makkelijk en je kunt de verbinding ook even pauzeren wanneer dat nodig is. Wat ik vooral handig vind, is het gebruik in het buitenland. Ik heb NordVPN niet alleen op mijn eigen telefoon, maar ook op de tablets van mijn kinderen geïnstalleerd zodat zij veilig gebruik kunnen maken van de WiFi. Zelf kan ik door deze VPN gewoon Nederlandse series blijven kijken, zonder blokkades. Al met al ben ik zeer tevreden over NordVPN!
Fijn VPN programma. Overzichtelijke app en je kunt makkelijk wisselen tussen locaties. Aanrader!
Prima product, het doet precies waar ik het voor nodig heb. Het biedt bescherming tegen onbetrouwbare netwerken en schadelijke websites. Daarnaast zorgt het ervoor dat ik content kan bekijken die normaliter niet beschikbaar is op de plaats van bestemming. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik en de verbinding is stabiel.
Je merkt eigenlijk niet dat er een verbinding tussen zit.
Echt wel top. Alleen de overgang van binnen buiten pakt hij niet altijd (WiFi en netwerk)
Of het nou echt de privacy geeft die 't beloofd kan ik niet garanderen, maar voor mij volstaat 't!
Ik ben tevreden in ieder geval.
NordVPN is super eenvoudig te installeren en te gebruiken, ook als je geen technische kennis hebt. Alles werkt soepel en je internetsnelheid blijft hoog, zelfs tijdens streamen of downloaden. Het is fijn dat je tot 10 apparaten kunt koppelen en er ontzettend veel VPN-locaties beschikbaar zijn, waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen landen. De interface is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De dark web monitoring vind ik persoonlijk wat beperkt, maar verder een betrouwbare en complete VPN-service.
Installatie en gebruik werken erg makkelijk en intuïtief. Zelfs voor iemand die totaal niet technisch is. Ik heb het geïnstalleerd op mijn iPhone en verder niet, dus over desktop gebruik kan ik niets zeggen.
Ik gebruik NordVPN op de telefoon en op de laptop. Het programma op de laptop kan rekening houden met je eigen WiFi, dan hoeft hij niet te verbinden. Op de telefoon geeft de app aan dat je op een openbare WiFi zit en stelt hij voor om de VP verbinding op te zetten.
Als je eenmaal een VPN verbinding hebt merk je geen verschil.