Gemiddelde gebruikersscore
Voor het eerst over gestapt van een CPU luchtkoeler naar een Liquid CPU koeler.
En uitgekomen bij deze topper van MSI. Koelt echt super goed mijn AMD Ryzen 7 7700 maximaal heb ik nog maar 55 graden maximaal gezien (ook als is de processor natuurlijk geen X variant) maar toch erg koel door deze waterkoeler! Installatie overigens erg eenvoudig de fans waren al gemonteerd op het koel blok alleen even de bijgeleverde koelpasta smeren, en de juiste bracket (AM4/5) was al gemonteerd op het blokje dus pasta er op en gaan!
een Goede koeler met goed fans and vrijs still
werkt zeer goed, en is erg stil. instalatie was makkelijk. enigste moeilijke was de juist connector op de moederbord vinden.
Een koeler met voldoende prestaties voor gemiddeld gebruik
De installatie is makkelijker dan cooler master. De fants zitten al aan de radiator vast,
de prijs is jist voor dit product! hij koelt meer dan zat en is ook nog een stil!
Net de MSI MAG Coreliquid A15 360 geïnstalleerd in mijn MSI MAG Pano 110R behuizing. Meteen een positieve eerste indruk!
De installatie was verrassend eenvoudig, vooral omdat de ventilatoren al voorgemonteerd waren op de radiator. Dit scheelt een hoop gedoe en tijd. De koelprestaties lijken prima, mijn CPU-temperaturen blijven mooi laag, zelfs onder belasting.
Al met al, een aanrader!
Wat de looks betreft: de verlichting past perfect bij de Pano 110R, het ziet er echt strak uit. Het enige minpuntje is dat ik geen papieren handleiding in de doos kon vinden, wat voor de minder ervaren gebruiker misschien wat lastig kan zijn. Maar online is alles gelukkig snel te vinden.
Prima goed werkende koeler voor normale gebruiker.
Heel goede ervaring, makkelijk installeren en snelle levering
Deze waterkoeler is van hoogstaande kwaliteit, fluisterstil in gebruik en levert uitstekende koelprestaties. Zelfs onder belasting blijft de temperatuur van mijn Ryzen 5 3600 ruim binnen veilige marges. Installatie was eenvoudig en de afwerking oogt premium. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar stille én efficiënte koeling.
Eerste koeler waarvan het echt een gemak is om het te installeren. koelt mijn Ryzen7 7800x3d goed, en is ook nog eens mooi om naar te kijken. Zeker een goed product
Mijn eerste AIO waterkoeler en ben er zeer tevreden over.
Het product was zeer goed ingepakt en dus ook beschermt.
Koelpasta bijgeleverd, kon meteen aan de slag, de installatie was zeer simpel en logisch waardoor het redelijk snel geklaard was.
Zeer mooie en robuuste bouw en duidelijk vele malen stiller dan wat ik gewent was, zeker een upgrade.
Temperatuur CPU is duidelijk lager.
Al ben ik zelf geen fan van RGB, het design van het waterblok is er mooi afgewerkt met het RGB.
Dat er extra offset brackets bij zitten voor verschillende CPU configuraties is erg fijn, als je die nodig zou hebben.
Recent deze koeler in gebruik genomen en eigenlijk werkt ie prima op mijn 7800X3D.
Gekocht voor mijn pc. werkt lekker stil en soepel. installatie was ook een fluitje
Het is een prima product. Je moet alleen een redelijk grote case hebben!!
Het is echt goed en houdt jouw cpu koel
Voor de prijs (€89, en dan kreeg ik ook nog een Steam tegoed) is het een hele beste koeler. Ziet er mooi uit en is stevig en degelijk gemaakt. Koelprestaties gewoon prima, is natuurlijk overkill voor 99% van de mensen (inclusief mijzelf), maar helemaal geen hoge meerprijs boven een luchtkoeler + 3 ARGB casefans!
koelt goed. Is wat groter dan verwacht. Check goed of dit in de kast past. Is een topper, maar moet natuurlijk wel een match zijn met de CPU. Mogelijk levert de koelvloeistof wat risicos op als het stuk gaat, maar vooralsnog geen problemen.,
De A15 240 is oké. Tijdens het gamen blijft mijn CPU meestal rond de 65 tot 70 graden, dus de koeling is goed genoeg. Hij maakt niet veel geluid, maar je hoort 'm soms wel een beetje. Het installeren ging makkelijk en het ziet er netjes uit in de pc.
Ik had eerst een air-cooler voor mijn Ryzen 7 5800x, maar die koelde totaal niet goed. Ik had steeds rond de 80-85 graden celcius tijdens het gamen. Idle temperaturen waren ook niet veel beter (55-60 graden celcius). Nu, met deze waterkoeler heb ik makkelijk 29-30 graden celcius idle en tijdens het gamen (zwaar gamen, nu met PBO aan i.p.v. thermal throttling) 60-65 graden celcius. Soms wordt het wel 70, maar heel zelden. Een echte aanrader.
Ik heb deze koeler nu een paar dagen en de installatie instructies waren duidelijk omschreven in de handleiding. Het installeren was zo gebeurt en omdat mijn moederbord en videokaart ook beiden van de MSI MAG serie zijn, maakt deze MAG koeling het plaatje helemaal compleet. Ook de temperatuur blijft super stabiel zo'n 40-45 graden in desktop en bij gamen zo ergens tussen de 60-70 met de AMD Ryzen 7 9800X3D. Het is ook prettig dat er koelpasta bij deze AIO koeler wordt geleverd.
Ben omgeschakeld van een i5 naar een i7 processor, die met mijn oude koeler hoog tegen de 90 a 100 graden aanliep tijdens het gamen.
Deze koeler aangekocht, werkt super! Dezer dagen tijdens het gamen loop tegen de 50 a 60 graden aan. Zeker aan te raden.
Zeer goede koeler en zier er mooi uit!
Nette prestaties voor deze koeler en het installeren is een makkie
Mooie koeler die stil is en erg goed werkt.
Ik heb de MAG CORELIQUID A15 360 recent aangeschaft voor mijn nieuwe build. De AIO komt met drie voorgeïnstalleerde CycloBlade 9‑fans en een radiator van 360 mm die bedoeld is om warmte efficiënt af te voeren dankzij ruimere waterkanalen en meer finnen. De installatie verloopt verder soepel: de kabels zijn netjes aaneengeschakeld (daisy-chained). Helaas is er geen handleiding bij wat voor starters het net iets makkelijker zou maken. Tevens is de prijs zeer aantrekkelijk t.o.v. van andere merken. Mede doordat dit model ook RGB heeft.
De MSI MAG Coreliquid A15 240 mm biedt uitstekende koude, fluisterstille werking en eenvoudige installatie in een stijlvolle verpakking. Ideaal voor wie op zoek is naar effectieve AIO-koeling met RGB-design. Echter: gebruikerservaringen uit het verleden melden problemen met koelvloeistofvervuiling en pompdefecten — zelfs na recall. Koop een recente V2-versie als die beschikbaar is, maar wees je bewust van mogelijke risico’s.
De installatie was heel makkeijk, de fans en bedrading zijn al helemaal voorgeinstalleerd. Bij AM5 hoef je op standoffs na eigenlijk niks te installeren.
Je zou denken dat als de mobo en koeler uit hetzelfde reeks komen de bedrading wat meer op elkaar ingespeeld was maar helaas, als je gebruik maakt van de "makkelijke"JAF connector moet je juist de draden doorlussen waardoor je met een klompje bedrading eindigd op de bodem van je kast. ( waar het al druk is met fan en front I/O.) Dat is het enige wat mij echt stoort.
Prestatie:
Specs:
- Kast: Jonsbo z20 ( mATX) dichte zijwand
- 9600x
- 7700xt Pure
- geen andere fans.
In furmark, zonder PBO, zit ik na 15min op 70c
Alsnog heel stil vergeleken met mijn coolermaster NR200p MAx AIO.
Nou is de 9600x heel goed te koelen maar ik ben erg tevreden met dit resultaat.
Ik heb deze AIO koeler recentelijk gekocht en hij werkt uitstekend. Hij ziet er mooi uit maar koelt vooral ook zeer goed. Naast het design is deze ook erg stil. Een echte aanrader voor een goede koeler met een goede prijs.