Blij met mijn aankoop van de gigabyte B850 gaming wifi 6 past perfect in mijn build. Goedkoopste B850 moederboard die ik kon vinden en ziet er goed uit. Veel upgrade mogelijkheden en veel extra plaats voor nvme slots. Goeie en mooie antenne, niet met zo'n lelijke draad.
De Gigabyte B850 GAMING WF6 is een uitstekend moederbord voor gamers en veeleisende gebruikers. Het biedt stabiele prestaties, uitgebreide aansluitmogelijkheden en ondersteuning voor de nieuwste generatie processors. Ideaal voor een krachtige game-pc.
Alles past erop dat je erop wilt hebben. Ook zijn er veel aansluitingen voor USB apparaten, expansion slots. m.2 ssds en meer. Zorg wel dat je voordat je dit in je pc plaatst de wifi drivers van tevoren download en op een usb zet.
Board met alles wat je wil voor leuke prijs,
3x m.2 easy te installeren zonder platen of andere dingen te verwijderen.
Eerste pci-e slot heeft een easy unlock knop.
Makkelijkere bios en bios update.
Geen manual dus geen idee wat de rode led betekende, mem zat er niet goed in, dus moest even online zoeken wat er was om post te krijgen.
Prima product voor een goede prijs, zeker aangezien deze goedkoper was dan een vergelijkbaar B650. MoBo van Gigabyte. De BIOS zit goed in elkaar. Alles was makkelijk te installeren met voldoende headers voor (ARGB) fans.
Prima all round moederbord met voldoende opties en mogelijkheden voor een nette prijs.
Duidelijk en overzichtelijke UEFI.
Enkel opletten met 3 slot GPU's: mijn Powercolor RX 9070 XT Red Devil past niet dankzij de locatie van de gestapelde sata poorten.
De GPU zit hierdoor vast waardoor deze niet in het PCIe slot kan klikken, onhandig ontwerp van Gigabyte gezien hun kaarten ook 3 slots zijn.