Goede prijs, vooral als je hem kunt scoren voor rond de €249. Zeker de moeite waard om op een prijsdaling te wachten. Het contrast is prima dankzij het VA-paneel. Ik had op dit prijspunt sowieso geen hoge verwachtingen van HDR, dus daar ga ik niet verder op in. De standaard is echt enorm, veel te groot naar mijn smaak. Ik had liever de nieuwere versie gehad met het bijgewerkte ontwerp van Gigabyte die ik her en der voorbij heb zien komen. De ingebouwde speakers zijn waarschijnlijk de slechtste die ik ooit bij een monitor heb gehoord, maar voor deze prijs kun je natuurlijk niet alles hebben.
Prachtig scherm voor deze prijs
Een hele goede monitor voor een schitterende prijs. Het was een van de goedkopere monitors die ik kon vinden met deze grootte en deze specs. Wel merkte ik op dat er een aantal hele kleine plekjes zijn die ooit net iets lichter zijn dat andere. Heb hier geen last van, maar het viel me wel op. Ook is de kwaliteit van de ingebouwde speakers niet geweldig, maar aangezien ik toch voornamelijk een koptelefoon op heb, ga ik ook hier niet veel last van hebben denk ik.
Topscherm voor weinig geld. Ik kom van een 1080p monitor van 60hz dus de vooruitgang naar 180hz is meteen merkbaar, maar ook de kleuren zijn wat mij betreft perfect. Het scherm heeft een hoge helderheid en is eenvoudig in te stellen. De poot, is zoals te verwachten, wel vrij fors, maar dit is niet storend. Het scherm is niet draaibaar naar links of rechts, dit is jammer maar dit wist ik van tevoren.
Voor het geld echt een topscherm waar ik ongetwijfeld lang plezier van ga hebben.
Dit is mijn eerste ultrawide monitor en ik moet zeggen dat het zeker bevalt, mede dankzij het paneel wat zonder opvallende mankementen is. Omdat ik een Gigabyte moederbord heb en dus GCC gebruik hoefde ik niet apart iets te installeren om vanaf mijn pc de instellingen te kunnen aanpassen.
Het zou beter zijn geweest als 1 van de 4 inputs USB-C was.
Gekocht als vervanging van een 32" curved monitor voor op mijn sim rig. De monitor bevalt prima, al halen de kleuren het niet bij het oled scherm die ik voor shooters en andere games gebruik. Dat zegt verder niets over de kwaliteit van deze monitor, want daar is weinig mis mee. Lekker vlot scherm, na wat tweaken uiteindelijk prima kleuren, duidelijk OSD, en vooral: veel monitor voor weinig geld.
Mooi product dat doet wat hij moet doen. Heb er een muurbeugel bij gekocht zodat ik geen voet op mij bureau heb. Werkt fantastisch! Ik gebruik hem voor werk en wat marktplaatsen, ik game niet intensief.
Het is een prima product voor deze prijscategorie. De monitor komt mooi verpakt aan en is eenvoudig in elkaar te zetten. Ondanks de grootte van het scherm is de voet in een oké verhouding (niet te groot, niet te klein). Verder is het prettig om mee te werken en/of te gamen.
Prima monitor voor de prijs, hdr ziet er mooi uit en de user interface werkt ook soepel vergeleken met andere monitors die ik gebruikt heb. Enige nadeel dat ik tot nu toe gevonden heb is dat ik soms in 2d games oid last heb van black smear.
De monitor moet even afgesteld worden maar dan ziet hij er goed uit voor en va scherm. De stand is in hoogte verstel baar dat is zeer fijn, wel wiebelt hij snel als je aan het typen bent. De kleuren vallen tegen vooral tegenover mijn oude lcd monitor 1440p van 6 jaar geleden. Wellicht moet hij nog iets beter afgesteld worden hiermee ga ik nog aan de slag. Voor de prijs is valt hiermee te leven. over het algemeen is de eerste indruk ok. I.p.v. een led die aangeeft dat hij aan staat projecteert hij een soort halo op je bureau dat is wel een leuke gimmik.
Update:
Uiteindelijk heb ik hem terug gestuurd de ghosting op een donker scherm + de kleuren vielen me toch teveel tegen om het scherm te houden.
Overgestapt van een 27 inch 144hz naar deze monitor.
Gebruik de monitor voor zowel werk als gaming.
Helder en scherp beeld met veel instelmogelijkheden.
Grappig dat de monitor ook PIP en PBP heeft, waardoor je dus twee video inputs naast elkaar kunt zetten.
Verwacht niet heel veel van de ingebouwde speakers, deze zijn vrij matig.
Na jaren spelen op een 1080p 24 inch monitor, toch maar eens overgestapt naar een Ultrawide monitor. Gekocht bij Alternate voor een hele aantrekkelijke prijs van €289,-. De kleuren waren in het begin niet zo mooi, en de helderheid vond ik ook niks. Vervolgens heb ik een beetje in de instellingen liggen klote, en is het achteraf toch heel erg mooi beeld. Dit zijn de instellingen die ik gebruik:
Black Equalizer: 10
Sharpness: 6
Gamma: Gamma 3
Color Temperature: Normal
Low Blue Light: 0
Gekocht voor €289,- bij Alternate.nl. Ik ben super blij met dit scherm. Helder beeld, scherp, makkelijk in te stellen via het scherm menu en meer dan genoeg aansluitmogelijkheden. Ook prima om mee te gamen. Het enige probleem dat ik heb met het scherm is dat er geen USB hub op zit voor het aansluiten van extra externe apparatuur.