€ 509,- bij Coolblue.nl

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Marco3b Newbie
29 juli 2024 Product geleend

Hele fijne laptop.

Fijne installatie makkelijk alles over zetten en te gebruiken. Gebruik van muis op het toetsenbord ook goed te bedienen geen losse muis nodig. Voor het geld zeker een aanrader!

Pluspunten

• Werkt fijn
  • Goede accu
  • Scherm kwaliteit
  • Gebruik

Minpunten

• Moet nog wel programma’s bij kopen

Remon86 Newbie
22 juli 2024 Product geleend

Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 (82R400QPMH)

We hebben deze laptop een aantal weken mogen testen.

Deze laptop is uitermate geschikt voor de eisen die wij stellen aan een laptop.
Voor alle "standaard" taken die we uitvoeren volstaat deze laptop.
Alles gaat snel en geruisloos.

Veel gebruik gemaakt van streamingsdiensten, met de goed beeld kwaliteit van het scherm kijkt dit lekker weg.

Ook veel gewerkt met de programma's uit het office pakket.
Prettig werken met deze laptop in onder andere Outlook, Word en Excel.

Kan niet anders zeggen dat deze laptop goed scoort als je kijkt naar prijs en kwaliteit.
Het enige wat op termijn een probleem kan worden is de opslagcapaciteit, maar hier zijn natuurlijk oplossing voor te bedenken.
We hopen dan ook nog lang plezier te kunnen hebben van deze laptop.

Pluspunten

• Prijs / Kwaliteit
  • Handelingssneldheid
  • Design
  • Funtioneel

Minpunten

• Dataopslag

Olaf van der Spek
7 april 2025 Product gekocht

Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 (82R400ULMH)

Gebalanceerde specs, al was 16 GB RAM beter geweest.

Pluspunten

• IPS paneel
  • 6C 12T Zen 3
  • 512 GB
  • Wifi 6

Minpunten

• 8 GB
  • Plastic behuizing

theoviamail
5 september 2024 Product gekocht

Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 (82R400F6MH)

Voor de prijs (in mijn geval €474) een fijne laptop met snelle CPU, prima werkgeheugen en ruim voldoende opslag voor mijn huis, tuin en k..( oh nee, niet in de keuken) gebruik.

Ik gebruik mijn laptop vooral voor e-mail, internetgebruik (lezen digitale kranten, online bankieren, kijken van Youtube vlogs), gebruik maken van tekstverwerking (Libre-Office) en bibliotheek van vakantiefoto's (heel soms wat bewerken met GIMP). Handig dat er een SD cardreader opzit.

Jammer dat er weinig USB poorten opzitten, maar goed, dat valt met een hub op te lossen als ik er meer nodig heb. Al mis ik voor m'n gevoel een ethernetpoort in nood (bij uitval/storing van WiFi), maar in de praktijk komt dat weinig voor. Misschien ook met een USB naar LAN adapter te lossen?

O ja, ook prettig dat de camera beveiligd wordt met een schuifje.

Wat mij betreft een aanrader in deze prijsklasse!

Pluspunten

• Goede bouwkwaliteit
  • Prettig toetsenbord
  • Lekker snel
  • Stille ventilator
  • Prima geluidskwaliteit (voor laptop)
  • Fijn beeldscherm (kleuren, kijkhoek)
  • Cardreader

Minpunten

• Weinig USB poorten: 1xA2,0; 1xA3.2; 1x C3,2
  • Geen ethernetaansluiting
  • Buitenkant gevoelig voor vingerafdrukken

Hooligan1972 Newbie
22 juli 2024 Product geleend

Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 (82R400QPMH)

Ik heb deze laptop mogen testen. Was op zoek naar iets dat geschikt was voor kinderen op de middelbare school dat goed werkte en ook niet te duur was. Deze laptop voldoet zeker, hij voelt redelijk stevig aan, heeft een groot scherm, een volledig toetsenbord en een fijne trackpad.

De eerste installatie gaat gesmeerd, duurt wel even, maar je kan terwijl je wacht een surfspelletje spelen, wel geinig. Daarna gaar het installeren van verdere software ook goed, ging zelfs verassend snel.

We hebben Office, Netflix, Roblox en de SIMs geïnstalleerd, verplichte kost voor een tiener. Word en powerpoint werken goed en ik was positief verbaasd over hoe goed de spelletjes draaiden.

Het scherm is mooi en en helder, het toetsenbord is prima. Minpuntje bij deze computer is beperkte opslag.

All in all een topper voor de prijs die je ervoor betaalt, het is zeker een budget vriendelijke oplossing voor tieners.

Pluspunten

• Prijs / Kwaliteit
  • Mooi scherm
  • Prima snelheid
  • Compact

Minpunten

• opslag

Heb jij ook een Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 (82R400UKMH)?