Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Wijnands
25 januari 2010

Lowepro FlipSide 300 Zwart

Toen mijn oude no-name schoudertas te krap werd en ik merkte dat ik van een volle schoudertas ook rugklachten begon te krijgen werd het tijd om naar een nieuwe tas te gaan kijken. Ik had na enig nadenken de volgende criteria opgesteldgeen schoudertas meerplek genoeg dat mijn hele basisuitrusting erin pastcomfortabel te dragenhandig in de vrije natuur.Mijn basisuitrusting:
D300 met 28-105
18-55
50mm 1.8
100mm tokina f2.8
Sb-600
Nikon 70-300 VR
135mm f2.8 Q of cokin p-series houder en 3 filters.
De slingshots van lowepro heb ik even bekeken maar ik kwam al snel tot de conclusie dat een slingshot waar alles in paste wat ik mee wil nemen vrij zwaar werd. Verder is de riem...

Pluspunten

• flipside constructie
  • uitstekende bouwkwaliteit
  • comfortabel

Minpunten

• heupband is erg smal
  • weerbestendigheid is niet geweldig.
  • eigenlijk voor kleinere mensen ontworpen

7 juni 2008

Lowepro FlipSide 300 Zwart

Ben sinds gisteren in het bezit van de Lowepro Flipside 300 (zwart) en de tas bevalt me NU al meer dan geweldig. Heb eerst een Slingshot gehad, maar die kan qua draagcomfort absoluut niet tippen aan deze Flipside.
In de tas is meer dan voldoende bergruimte voor: een Nikon D80 mét grip en een 18-135m lens, daarnaast nog 3 a 4 andere obectieven, een SB600-flitser, lader en laadkabel, zonmnekappen en accu’s. In het speciale zijvak zitten twee speciale geheugenkaart-opbergzakjes en ruimte voor batterijen/pennen/oculairkapjes etc.. In het hoofdvak zit nog een speciaal, afsluitbaar vak voor allerhande spullen (er past zelfs een compactcamera in!)
Wat de tas erg fijn maakt, is het feit dat je alleen toegang tot de tas hebt, vanaf het...

Pluspunten

• Draagcomfort
  • Opbergmogelijkheden
  • Handelbaarheid

ItzWilliam
11 mei 2016

Lowepro FlipSide 300 Zwart

Een mooie rugzak van goede kwaliteit waar een camera met 3 lenzen in passen. Bij deze rugzak zit helaas geen regenhoes wat best wel jammer is voor deze prijs.

Pluspunten

• Gebruiksgemak
  • Kwaliteit
  • Grote opening

Minpunten

• Geen regenhoes

NIMIC
2 september 2012

Vipsie
27 april 2011

Lowepro FlipSide 300 Zwart

Heb jij ook een Lowepro FlipSide 300 Blauw?