€ 99,- bij DectDirect.NL

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Doet wat hij moet doen, temperatuur blijft mooi laag, maar maakt regelmatig een soort fluitende toon. erg irritant!

Heb deze sinds januari en zit nu al te bedenken of ik deze ga vervangen voor iets anders....

Pluspunten

• Looks
  • Temperatuur

Minpunten

• Geluid

2 van 5 sterren (Slecht)
21 augustus 2025 Rapporteer
Product gekocht

Corsair Nautilus 240 RS ARGB Zwart

Ik heb dit product gekocht voor een Ryzen 5 7600, deze processor heeft slechts een TDP van 65w, maar zelfs met die lage TDP komt mijn cpu niet boven 65 graden, best indrukwekkend. Verder voelt deze AIO heel premium, hij is goed verpakt (zonder plastic) en de installatie is gemakkelijk. Ik was in eerste insantie bang voor de mouting bracket, ik heb slechte ervaring met mouting brackets die je op je block 'klikt' (bijvoorbeeld van NZXT), maar deze zit ontzettend stevig. Verder is de AIO wel erg hoorbaar met een hoge toon rond 40-50%(het geluid wordt beter op hogere snelheden). De enige rede dat ik dit product geen 5 sterren geef is dat hij aan de prijzige kant is voor een 'buget' AIO.

Pluspunten

• ARGB=makkelijk
  • Daisychain
  • RGB en RGB fans zijn erg mooi
  • Koelt zeer goed op lage rpm
  • Stil

Minpunten

• prijzig in vergelijking met goedkopere alternativen (bv deepcool lt520)
  • hoge toon rond 45% snelheid

Heb jij ook een Corsair Nautilus 240 RS ARGB Wit?