![]() |
Round-up - AMD X870-moederborden - Update - De beste AM5-borden met USB4 en PCIe 5.0 In deze bijgewerkte round-up testen we twintig AMD X870-moederborden voor socket AM5. Deze nieuwe chipset is stiekem een oudje, maar brengt wel USB4 en PCIe 5.0 naar iedereen. |
![]() |
Round-up - AMD X870-moederborden - De beste AM5-borden met USB4 en PCIe 5.0 In deze round-up testen we elf AMD X870-moederborden voor socket AM5. Deze nieuwe chipset is stiekem een oudje, maar brengt wel USB4 en PCIe 5.0 naar iedereen. |
Mooi moederbord met veel opties en veel mogelijkheden, een compleet gaming PC mobo.
Nu een maand in gebruik. Na veel vergelijken ben ik bij dit moederbord uitgekomen, en tot nu toe geen moment spijt van gehad. Het past perfect bij mijn ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti, zowel qua prestaties als uitstraling. Installatie verliep soepel en alles werkt stabiel. Er zijn zeker duurdere moederborden te vinden, maar dit model vond ik al prijzig genoeg — en het biedt alles wat ik nodig heb voor gaming en dagelijks gebruik.