Review door de redactie

Door Arnoud Wokke - Redacteur Tweakers 28 september 2024

Apple iPhone 16-serie - Is een extra knop de upgrade waard?

De Apple iPhone 16 Pro Max is een luxe high-end smartphone die veel kost, maar ook veel goed doet. Ten opzichte van het voorgaande model, de iPhone 15 Pro Max, is er weinig veranderd. De 16 Pro Max heeft een nog groter scherm met nog iets smallere randen, nog steeds een hoge helderheid en goede kleurweergave. De nieuwe A18 Pro-soc is een stuk sneller, en ook de accuduur is een klein beetje langer. De concurrentie komt op dit gebied wel steeds dichterbij. Het opladen gaat nog steeds erg traag. Aan de titanium zijkant zit een nieuwe cameraknop die, net als de nieuwe 48-megapixel ultragroothoekcamera, in de praktijk weinig toevoegt. De rest van het camerasysteem is nog altijd uitstekend, met de mogelijkheid om ver in te zoomen en mooie video’s te maken, nu ook in 4k/120fps. Op het toestel staat iOS 18 met de belofte van jarenlange updates en in de toekomst AI-functies, al is nog onduidelijk of en wanneer die in het Nederlandse taalgebied beschikbaar komen. Lees verder »

Reviews door gebruikers

Fixer
9 april 2025 Product gekocht

Apple iPhone 16 Pro Max, 256GB opslag Zwart

Heel fijn toestel. Verneem ik heel veel verschil t.o.v. bijvoorbeeld de iPhone 14 Pro Max? Marginaal, maar toch ben ik heel blij met het toestel. Het is een apparaat dat ik elke dag redelijk intensief gebruik. Dan wil ik gewoon de best mogelijke ervaring en dat mag gewoon wat kosten.

Het toestel is erg snel, het scherm is enorm fijn, zeer goede camera('s), prima geluid en hij voelt gewoon heel stevig en solide aan.

Pluspunten

• (Groot) scherm
  • Snel
  • Camera
  • Handgevoel (heel degelijk)
  • Opslag
  • Redelijk waardevast
  • Geluid

Minpunten

• Flinke uitgave voor 'een telefoon'.

Heb jij ook een Apple iPhone 16 Pro Max, 256GB opslag Zwart?