€ 349,- bij bol Plaza

1 van 5 sterren
PeacekeeperNL
1 januari 2025 Rapporteer Product gekocht

Ozlo Sleepbuds (Wit)

De eerste review van 2025!

Met op moment van schrijven een prijs van 349 euro zijn de Ozlo Sleepbuds een pittige investering voor je nachtrust. Of ze wat voor jou zijn, is geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. De Ozlo Sleepbuds zijn een doorontwikkeling van de Bose Sleepbuds II, welke naast enkele vertrouwde features, ook de nodige nieuwe features belooft.

Veel features zijn nog als belofte, en de laatste twee maanden zijn er niet echt ontwikkelingen geweest. Daarom vind ik de Sleepbuds voor nu slechts 3 van de 5 sterren waard.

Benieuwd naar mijn gehele ervaringen? Lees dan mijn uitgebreide review!

Pluspunten

• Comfortabel ontwerp, luxe uitstraling
  • Mogelijkheid tot audiostreaming: eigen muziek of audioboeken afspelen is mogelijk!
  • (Op dit moment) goede batterijduur
  • Geluidskwaliteit geschikt voor het doel
  • Mogelijk ook van toegevoegde waarde bij tinnitus
  • Goede pasvorm, blijft goed zitten gedurende de nacht
  • Gedetailleerde release notes online beschikbaar!

Minpunten

• Nog weinig opties qua geluiden
  • Pittige investering voor je nachtrust
  • Diverse functies staan nog als belofte
  • Zo is er nog geen slaap tracking
  • Lange vertraging bij Kickstarter-release

3 van 5 sterren (Voldoende)
neps
16 mei 2025 Rapporteer Product gekocht

Ozlo Sleepbuds (Wit)

Duur, maar heeft mijn leven oprecht verbeterd. Ik heb een best onrustige omgeving en sliep meestal pas om 2 uur als het een beetje stiller werd, nu slaap ik gewoon wanneer ik ook maar wil. Het heeft zichzelf inmiddels al flink terugverdient.

Pluspunten

• Dempt echt alles
  • Goede app
  • Geen subscription troep
  • Comfortabel, je hebt bijna niet door dat er iets in je oor zit

Minpunten

• Enorm prijzig
  • Sommige "nice-to-have" functies nog in ontwikkeling

drQuentules
9 mei 2025 Rapporteer Product gekocht

Ozlo Sleepbuds (Wit)

Een heel fijne/mooi opvolging van de Bose Sleepbuds, meant die waren versleten

Pluspunten

• Comfortabel
  • Battery gaat lange nacht goed mee
  • Reisetui handig

Minpunten

• Prijs
  • Niet alle features al beschikbaar

iampeter
1 december 2024 Rapporteer Product gekocht

Ozlo Sleepbuds (Wit)

Ontzettend bij met de buds, aangeschaft in de kickstarter campagne. Zoals gebruikelijk bij kickstarter lang wel moeten wachten maar dit bleek uiteindelijk wel het beloofde product. De buds werken goed om geluiden weg te maskeren tijdens slapen. De bouw kwaliteit is ook goed. De bijbehorende app heeft soms wel nog is kuren, maar dat is meer bijzaak. Ik ken geen vergelijkbare oplossingen, maar deze doen bij mij ook echt wat ze beloven. Er zijn intussen ook al meerdere firmware updates geweest.

Pluspunten

• Blijven goed zitten tijdens slapen
  • Masking sounds werken effectief
  • Degelijke bouw kwaliteit buds en houder

Minpunten

• Batterijcapaciteit buds komt net uit
  • Connecten app vraagt soms geduld

Commendatore
23 november 2024 Rapporteer Product gekocht

Ozlo Sleepbuds (Wit)

Sterk verbeterde doorontwikkeling van de Bose Sleepbuds II. (Ozlo is opgericht door voormalige medewerkers van Bose.) De buds zelf maken nu gebruik van Lithium-Ion in plaats van NiMH-accu's, wat de betrouwbaarheid zou moeten verbeteren en zorgt voor laadtijden die meer dan gehalveerd zijn. Daarnaast is het nu mogelijk om audio te streamen via Bluetooth en zitten er sensoren in de buds en de case zodat ze in de toekomst o.a. gebruikt kunnen worden voor slaaptracking.

Momenteel zijn ze nog wel een beetje work in progress, maar als je ze op dezelfde manier gebruikt als de Bose Sleepbuds II, dan zijn het al waardige, betrouwbare vervangers. Het enige dat ik hiervoor nog mis is het kunnen toevoegen en verwijderen van masking sounds, maar dat komt eraan. Bluetooth streaming heeft naar verluid nog wel onvolkomenheden, maar dat gebruik ik zelf niet.

Pluspunten

• Comfortabel.
  • Goede accuduur bij gebruik masking sounds en wekker met Bluetooth uit. (10+ uur)
  • Buds zelf laden snel op.
  • Betrouwbaar zolang ze worden gebruikt voor geluidsmaskering en als wekker.

Minpunten

• Bluetooth-streaming functioneert naar verluidt nog niet betrouwbaar.

Heb jij ook een Ozlo Sleepbuds (Wit)?