Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Joelflokstra
12 juli 2024 Product geleend

HP Pavilion x360 2-in-1 14-ek0752nd

Deze laptop mogen testen. En het valt zeker niet tegen. Het geluid en beeld voldoet heel goed aan de norm. Meer dan dat het is gewoon van hele goede kwaliteit. Hij ziet er prachtig uit , heeft gewoon een heel mooi design. Het installeren was een makkie en zo gepiept. Start snel op . Laad ook snel op en de accu gaat lang mee. Het toetsenbord typt heerlijk en de touchpad reageert snel en adequaat. Wat natuurlijk helemaal handig is dat het een touchscreen heeft en zo ook ter gebruiken is als tablet. Wel moet je hem dan wel op een bepaalde manier neerzetten anders raken je vingers de toetsen. Dat is wat irritant. Maar verder is het een compacte degelijke laptop

Pluspunten

• helder scherm
  • touchscreen
  • het is ook een tablet
  • mooi geluid

Minpunten

• geen

marloes89 Newbie
11 juli 2024 Product geleend

HP Pavilion x360 2-in-1 14-ek0752nd

Wij hebben deze laptop nu een week in gebruik om te testen en wij kunnen er alleen maar positief over zijn.
Het is een hele fijne lichte snelle laptop & (stevige ) tablet!
Wij vinden het geluid en beeld heel goed ook met donkere video`s blijft het beeld mooi scherp.
De laptop installeren gaat snel en is makkelijk te doen.
Deze 14 inch laptop is ook al tablet te gebruiken en heeft touchscreen wat wij echt wel een groot pluspunt vinden, onze kinderen kunnen er nu ook goed mee overweg en er spelletjes op spelen is nu heel goed te doen.
Laptop staat mooi stevig als tablet en heeft een fijn toetsenbord.
Meerdere dingen op de laptop doen is geen probleem hij blijft lekker snel functioneren.

Pluspunten

• 2 in 1 super fijn!
  • touchscreen
  • klein stevig en compact
  • mooi beeldkwaliteit
  • lang oplaadsnoer

Minpunten

• geen

B.De kind Newbie
21 juli 2024 Product geleend

HP Pavilion x360 2-in-1 14-ek0752nd

De HP Pavilion X360 14 is uitgerust met een Intel Core i5-1135G7-processor en een snelle NVMe SSD. Het Full HD touchscreen biedt een goede beeldkwaliteit.
Met afmetingen van ongeveer 32,4 x 22,1 x 2 cm en een gewicht van ongeveer 1,61 kg is het een handige metgezel voor onderweg.
Het ontwerp is modern en het gewicht maakt het gemakkelijk om mee te nemen.
In de tabletmodus is het apparaat geschikt voor creatieve taken.
Hoewel het scherm helder is, zou een grotere batterijduur wenselijk zijn. Het toetsenbord typt prettig en de prestaties zijn voldoende voor kantoorwerk.
In de tabletmodus is het handig voor presentaties en notities.

Pluspunten

• Stijvol
  • Helder Scherm
  • Compact

Minpunten

• Batterijduur

Heb jij ook een HP Pavilion x360 2-in-1 14-ek0752nd?