Gemiddelde gebruikersscore
Prijskwaliteit verhouding is top 2k 1440p 240hz voor dit geld vind je verder nergens. Het is een erg mooi scherm 240hz voor een mooi vloeiend beeld. Ook kleuren zijn goed voor een IPS paneel.
Klein minpuntje is dat er geen vesa schroefjes achter op de monter aanwezig waren en de Displaypoort kabel die er bijgeleverd wordt is helaas te kort.
Goede monitor voor een perfecte prijs. De 1440p ziet er perfect uit en geeft heel mooi beeld. Helaas geen speakers maar een koptelefoon word toch altijd gebruikt bij het gamen
Ik heb nog geen slechte ervaring tegemoet gegaan met dit beeldscherm, de inch is perfect, de kleuren zijn perfectie en de response tijd is vliegensvlug. Je kan hier nauwelijks aan twijfelen om dit product te kopen.
Top Product doet wat je verwacht en geeft mooi en scherp beeld voor de prijs echt geweldig
heb het beeldscherm nu ongeveer 1,5 week en heb tot nu toe een top ervaring gehad. De bezorging was snel (binnen 1 dag) en het was goed afgeleverd zonder enige schade aan het beeldscherm. Alle kabels zijn ook bij het beeldscherm gekomen. Het beeldscherm is ook zeker aan te raden als je vanaf 120 hz of 60 hz komt, want het verschil is vrij groot. AMD freesync werkt ook top met mijn AMD videokaart, zeker een handige functie.
Best bang voor je buck, 1440p + 240 hz voor een prikkie.
als je je ervaring op esport games wilt verhogen is dit de monitor voor jou.
grafisch heel scherp voor singpleplayer games.
Is ideaal voor een dual set-up, want dit scherm is scherp geprijsd. In mijn geval heb ik er dan ook gelijk twee tegelijk aangeschaft. Absoluut geen spijt van. Een hele upgrade! Schermkwaliteit is fantastisch en 240hz, 1ms is merkbaar als je van een wat ouder scherm komt. Tip: Koop er gelijk even een standaard bij, dan kun je het scherm in alle richtingen bewegen.
Deze monitor is een geweldige scherm in zijn prijscategorie en levert mooie vibrante kleuren. De displayportkabel vond ik wel een beetje, voor mij persoonlijk was het geen probleem maar voor anderen misschien wel (de kabel is ≈50cm).
De prijskwaliteit verhouding is super, verder een mooi scherp en helder beeld, alleen jammer dat de voet niet in hoogte te stellen is, maar gelukkig kan je het beeld wel kantelen wat het probleem voor mij heeft opgelost. Verder is de DisplayPoortkabel aan de korte kant.
Een van de goedkoopste monitoren met ips 240 hertz en 1440p.
Veel instellingen om aan te passen naar eigen voorkeur, zelfs crosshairs.
Monitor stand is prima, kan een beetje naar voor en achter bewegen. Alleen niet omhoog en omlaag. Wel optie voor een monitor arm.
Wel een erg korte meegeleverde displayport kabel, maarja die zijn goedkoop genoeg om te vervangen.
Na lang twikken en wegen dit scherm besteld op Black Friday bij MeGekko, en wat is ie de upgrade waard zeg! Duidelijk voelbaar verschil komend vanaf 165hz. Paneel is erg scherp en IPS kan ik wel aan wennen. Enige minpunt is dat de voet niet verstelbaar is, dus een arm oid is eigenlijk een must.
Ik heb het proscut binnen 2 dagen geleverd gekregen en ik ben er echt blij mee
Verreweg de meest goedkope 240hz 1440p 1ms IPS op het moment van kopen, dus prijs-/kwaliteitverhouding is top.
De meegeleverde DP-kabel is echter vrij kort. Ik heb zelf een monitorstand voor 2 monitoren waar ik de standaardkabel slecht weggewerkt krijg. Daarnaast is er op het scherm ook een zwarte rand van +/- 0,5 cm aanwezig naast de fysieke 'rand'. Deze is niet storend, maar wel duidelijk aanwezig.
240hz 1440p ips paneel voor zo goed koop ga je nergens vinden. Kleuren van de ips paneel zijn super mooi en de 240hz is vloeibaar.
enige probleem is geen vesa schroeven
Je zou denken dat een beeldscherm van 240hz en QHD, 27" en ook nog eens 1ms minimaal 300 euro zou zijn. Dit beeldscherm overtreft m'n verwachting echt hard, ik kan m zeker aanraden. Bovenop alles kan je het beeldscherm ook nog eens overclocken naar 250hz.
Top monitor voor dit geld. Ultra strak beeld. Kom vanaf 1080p scherm met 144Hz. Wereld van verschil.
Komt met Display Port kabel. Eigenlijk niks op aan te merken behalve het feit dat het geen externe speakers heeft. Maar dat heeft zn iets duurdere (en oudere) broer wel voor €319.
Al met al een vd beste, zo niet DE beste, prijs kwaliteit scherm voor 1440p gaming!
Heb mijn monitor gekregen binnen 2 dagen. scherp goed beeld. 240hz met 1440p voor maar 290 euro is een koopje en nergens anders te vinden. veel instelling ingebouwd voor crossair en hoe vel die schrijnt.
Ik heb het scherm besteld via Alternate. Deze is snel geleverd. Gelijk aangesloten en werkt perfect. Eerste indruk 5 sterren.
Als een fanatieke CS is een topklasse beeldscherm met hoge verversingssnelheid essentieel. Deze 240Hz monitor heeft mijn game-ervaring compleet getransformeerd. Ik ben overgestapt van 60Hz naar 240Hz, en het verschil is ongelooflijk! Sindsdien domineer ik mijn tegenstanders, zonder ook maar één verlies in Premier of Faceit. Waar ik eerst dacht dat mijn skills te kort schoten, bleek het mijn oude beeldscherm te zijn. Dit scherm biedt niet alleen superieure prestaties, maar ook uitstekende kleurkwaliteit. En het beste van alles? Ik win! Wat wil je nog meer
De Gigabyte GS27Q X Zwart is echt een top monitor. De beeldkwaliteit is super scherp en dankzij de 240hz verversingssnelheid is alles super vloeiend, vooral bij gamen. Ook fijn is dat het scherm makkelijk neer te zetten is, zonder gedoe. Het enige nadeel is dat je de hoogte niet kan verstellen, wat soms wat onhandig is. Al met al blijft het een hele goede keuze voor wie opzoek is naar een betaalbare monitor met goede prestaties.
Zeer heldere kleuren met dit scherm, vooral ook in HDR modus, alleen geen diep zwart omdat het IPS is. Het scherm heeft FreeSync en een refresh snelheid van 240Hz. Het spelen van games en werken met game development software gaat perfect, en zo vloeiend.
Het enige jammere aan het scherm vind ik dat er zwarte randjes aan de zijkant zijn zodra je het scherm aanzet, dus dan is de screenspace nog NET iets kleiner dan de behuizing. Dat zijn natuurlijk de tekortkomingen van de technologie nog, maar het was wel mooi geweest als die volledig vullend was geweest. Plus de joystick onder aan het scherm om het menu te bedienen vraagt wat gewenning.
Voor de prijs die je betaalt krijg je toch wel echt een beest van een scherm. En vooral met die 240Hz functionaliteit denk ik niet dat die snel nog ge-evenaard wordt vooralsnog. Ik ben zeer tevreden.
Perfecte monitor om 240hz te ervaren zonder al teveel geld kwijt te zijn.
Deze monitor biedt een goede game-ervaring met heldere kleuren. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, waardoor het een makkelijke keuze is voor gamers die op zoek zijn naar kwaliteit zonder de hoofdprijs te betalen.
Voor een 240hz monitor die 2k support en 1 ms responsetijd heeft zou ik deze monitor niet willen missen in een setup van een gamer. Voor deze prijs zou ik de monitor niet willen missen.
Deze monitor is mooi van kleur en geeft een mooie game ervaring met de 240 fps.
Ik raad deze monitor aan, want voor deze prijs in er weinig beter dan deze
Gigabyte GS27Q X 27" Quad HD 240Hz IPS Gaming is een goede monitor voor high-end en mid-range pc setup. Ik vind de kleuren erg mooi. De 240Hz is een goede snelheid en dat in samenstelling met de 14440p voor deze prijs is denk ik persoonlijk de beset monitor die je nu kan krijgen. Wel vind ik het echt erg jammer dat de monitor niet omhoog of omlaag kan. Als dat wel kon was het de beste monitor die je in 2024 kan kopen.
De Gigabyte GS27Q X is een indrukwekkende 27-inch gamingmonitor met een scherpe QHD-resolutie, een hoge verversingssnelheid van 240Hz en levendige kleuren dankzij het IPS-paneel. Perfect voor gamers die vloeiende en gedetailleerde visuals willen. Ik vind het de prijs zeer waard.
Een van de beste 1440p budget monitors op dit moment voor wat je krijgt(240hz en 1440p)
Goed product. Wat ik ervan verwacht.