De Ninja airfryer is gekozen vanwege het mooie design en de ruime capaciteit. Het apparaat heeft twee handige lades, elk met genoeg ruimte voor 1 kilo friet, en kan ook in compartimenten worden verdeeld om verschillende gerechten tegelijk te bereiden. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een duidelijk menu en een eenvoudige handleiding. Gegrilde groenten, gemarineerde kip, friet en snacks worden snel en lekker bereid. Online zijn er veel recepten beschikbaar om het apparaat optimaal te benutten.
Dit product heb ik mogen testen. Beviel goed, compact ontwerp.
Prima airfryer, makkelijk om meerdere dingen tegelijk in 1 apparaat te kunnen bereiden.
Baktijden is nog beetje uitproberen tov mijn vorige philips 9200. Sommige producten lijken wat langer nodig te hebben zoals frietjes.
Groot minpunt vind ik dat er relatief veel eten onder het plaatje in de bodem komt.
Als iemand met een mini keuken is het feit dat je alles in 1 apparaat kan klaarmaken een groot voordeel. Daar is het een goede oplossing voor.
Deze mooie ninja mogen testen! Wat een verademing! Prachtig apparaat met vele opties je hebt niets meer nodig! Aardappels, groente, vlees alles in een airfryer het is echt meer dan alleen een frituurpan. Prijs is wel aan de hoge kant maar je
Maakt er een volwaardig avondmaaltijd in! Heb je geen over hier kan je alles mee
Fijn dat ik het product mocht testen! Het is een mooi apparaat met verschillende mogelijkheden om gerechten te bereiden. Het is even uitproberen, maar werkt prima. Duurt soms wat langer dan verwacht maar daar kun je rekening mee houden. Pluspunt is dat je verschillende producten met verschillende bereidingstijden in een keer kunt klaarzetten. Heb je geen omkijken naar starttijden