De Sony ULT Wear is een leuke midrangeheadset voor serieuze basliefhebbers. De koptelefoon oogt en voelt minder luxe dan Sony's topmodellen en de noisecancelling is slechts redelijk, maar het draagcomfort is prima en hetzelfde kunnen we zeggen van de accuduur. Daarbij maakt de ULT-knop het erg makkelijk om het basgeluid op te pompen. Subtiel is deze hoofdtelefoon zeker niet en de vrij agressieve ULT 2-stand leent zich enkel voor heel specifieke muziek. Het apparaat doet echter absoluut wat het belooft: een moddervette bassound leveren, al gaat dat duidelijk ten koste van details in het hogere en middenbereik. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Helaas retour na uitvoerige test wegens ondermaatse bouwkwaliteit.
Sony erkent het probleem bij de scharnieren oorschelp. Garantie is verlengd en gratis reparatie voor bepaalde serienummers.
Geluid is goed. De bijgeleverde case is een mooie toevoeging. Batterijduur is goed in orde.
Helaas laat de bouwkwaliteit te wensen over.
Na 4 maanden normaal gebruik brak de linker oorschelp af. Zoals hier ook te lezen is in de reviews en op meerdere Reddit forums blijkt dit een veelvoorkomend probleem te zijn waarbij een scharnier stuk gaat in de linkeroorschelp.
erg mooie koptelefoon, vind het mooi geluid en batterij duur is ook erg goed, vergeleken met mijn vorige koptelefoons was de ANC ook erg goed (vergeleken met jbl live 660NC).
er is alleen een erg groot probleem met dit product en dat is de bouw kwaliteit, hij is van plastic en voelt erg fragiel aan, dit is hij ook want na ongeveer 16 dagen gebruik is de speaker losgekomen van de hoofdband, de linker kant om precies te zijn. dit is een veel voorkomend probleem, veel gaan kapot na een maand of 2 precies op deze manier, de linker kant waarbij een deeltje onder de hinge kapot gaat waardoor de speaker er af valt en alleen nog maar aan een draadje hangt (dit is te zien op reddit)
erg jammer want ik vond het een goede koptelefoon, ik weet niet of ik er nog een ga halen