Zou meer intern geheugen aan moeten kunnen op basis van de specs van de fabrikant dan dat hier op tweakers staat aangegeven.
Blijkbaar op precies het juiste moment besteld, deze laptop is inmiddels 500€ duurder geworden.
Het is aan te raden om een apart toetsenbord te gebruiken ipv je hand neer te leggen op een plek die heet wordt.
De camera heeft geen schuifje om hem af te dekken, er een aparte voor plakken is geen optie omdat je bij het dichtklappen dan de mousepad indrukt.
Voor de rest, heerlijk om mijn favoriete games op 180+ frames per seconde met alles op high settings te kunnen spelen. En eigenlijk is dat het belangrijkste.
Gekocht om mijn desktop te vervangen en wat een powerhouse. Scherm valt wat tegen, helderheid is niet de beloofde 400 nits maar eerder 300. De charging port zit links, op de adapter zit een hoekje waardoor de kabel altijd naast ventilatie ligt. Toetsenbord is fijn, fans zijn zelf in te stellen net als TDP van CPU en GPU. GPU kan met boost tot 140W, CPU zelfs 150W. Ik heb em op 60W en dat is meer dan voldoende (4-4.4GHz in games). Door de kleine minpuntjes toch nog 5 sterren dankzij G-Helper en de koeling/performance.
TIP1: Asus Armoury Crate is vreselijk, gebruik G-Helper, veel kleiner en effectiever tooltje, werkt ook erg fijn.
TIP2: zet Windows Game Mode uit als je niet wil dat er 6 cores/12 threads gebruikt worden in games. Met Game Mode uit krijgen games toegang tot alle 24 threads.