€ 949,- bij bol

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
27 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

De Samsung RB38C607AS9/EF Koel-vriescombinatie voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het strakke design en de SpaceMax™ technologie bieden extra opbergruimte zonder de grootte te vergroten. Dankzij de dunne wanden past er meer in dan bij mijn vorige koelkast. Het roestvrijstalen uiterlijk is modern en past goed in mijn keuken. De AI Energy Mode is eenvoudig via de SmartThings app te bedienen, en hoewel de energiebesparing moeilijk te meten is zonder slimme meters, lijkt de koelkast efficiënt. Het No Frost-systeem voorkomt ijsvorming in de vriezer, wat onderhoud vereenvoudigt. De Optimal Fresh+™ lade biedt flexibiliteit voor het bewaren van verschillende etenswaren en houdt alles langer vers. Het enige nadeel is het ontbreken van een speciaal flessenrek, waardoor de plank bij gestapelde flessen iets doorbuigt. Al met al biedt de koelkast veel ruimte, energiebesparing en gebruiksgemak, wat het dagelijks leven gemakkelijker maakt. Zeker een aanrader!

Pluspunten

• Veel ruimte door dunne wanden
  • No Frost
  • Kwalitatief materiaal

Minpunten

• Geen flessenrek meegeleverd

17 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Mooie ruime koelkast.

Pluspunten

• Koelt en vriest goed
  • Ruime koelkast

Minpunten

• Indeling is niet aan te passen

Product geleend 0

Ik heb dit product mogen testen en ben zeer tevreden. Geen high-tech fratsen, maar een stijlvol product dat doet wat het moet doen. Ruime inhoud voor veel spullen.

Pluspunten

• Stijlvol design
  • grote inhoud
  • Stil

Minpunten

• Minder flexibel in te delen
  • app voegt weinig toe

23 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Mooi product met weinig tot geen minpunten.

Pluspunten

• mooi design
  • veel ruimte
  • praktisch
  • zuinig

Minpunten

• geen

15 augustus 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Ik gebruik deze koel-vriescombinatie nu een paar weken en ben er erg blij mee. Hij koelt en vriest uitstekend, en dankzij de dunne wanden is er veel binnenruimte beschikbaar.
De indeling is wel wat beperkt; de planken en lades kun je niet heel flexibel verstellen.

Het bedienpaneel zit aan de binnenkant en is duidelijk, maar bij grote schalen of pannen raak je het snel aan. De slimme functies zijn handig, al levert de energiebesparingsmodus maar een minimale winst op.

Het No Frost-systeem werkt perfect: geen ijsvorming en geen gedoe met ontdooien. Het apparaat werkt stil, is eenvoudig te bedienen en ziet er met zijn strakke design erg mooi uit in de keuken.

Conclusie: een betrouwbare en stijlvolle koelkast die vooral uitblinkt in gebruiksgemak en uitstraling.

Pluspunten

• Koelt en vriest uitstekend
  • Ruim
  • Strak en stijlvol design
  • No Frost werkt perfect
  • Stil

Minpunten

• Indeling is niet heel flexibel
  • Bedieningspaneel kan in de weg zitten bij grote items
  • Energiebesparing AI is minimaal

Product geleend 0

De ruimte is echt opvallend – zowel in het koelgedeelte als in de vriezer kun je makkelijk alles kwijt, zelfs na een grote boodschappenronde. De lades bewegen soepel en het No Frost-systeem werkt uitstekend; we hebben geen ijsvorming gezien. Het design is strak en modern. De app is gebruiksvriendelijk en de AI-stand claimt meer dan verwacht energie te besparen. Wel jammer van een paar kleine deukjes bij levering in de deur van de vriezer en dat hij af en toe best gehorig is.

Pluspunten

• Mooi design
  • Erg groot
  • No frost
  • Slimme energie besparing
  • 2 groente lades

Minpunten

• Kwetsbaar op deuken
  • Af en toe best gehorig

Product geleend

Samsung RB38C607AS9

we hebben deze koel-vriescombinatie mogen testen, wat een mooi apparaat, zeker voor groot gezin ideaal. Lekker zuinig en stil, indeling is goed, instelling van temperaturen is makkelijk te bedienen
Kortom een prachtig apparaat waar we heel tevreden mee zijn.

Pluspunten

• inhoud
  • uitstraling
  • zuinig
  • indeling

Minpunten

• geen

Samsung RB38C607AS9

Ik heb dit product mogen testen.
Omdat hij bij ons in een open keuken staat, is hij door zijn strak design zeker een aanvulling en door zijn laag geluidsniveau niet merkbaar aanwezig.
Hij is zeer ruim van binnen en praktisch in te delen, zeker door zijn twee ruime lades, dit gaat wel een beetje te kostte van de flesseruimte in de deur.
Vanuit een app kun je de afzonderlijke temperaturen instellen en als je met veel boodschappen onderweg naar huis bent, kun je 'm op afstand alvast op power freeze of power cool zetten.
Nog een groot voordeel is, dat je door No-Frost geen last van ijsvorming hebt.
Al met al een aanrader die zeker goed doet wat ie doen moet.

Pluspunten

• Strak design
  • Laag energieverbruik
  • Laag geluidsniveau
  • Ruime indeling

Minpunten

• te algemene gebruiksaanwijzing
  • weinig meerwaarde app

21 september 2025 Rapporteer
Product geleend

Samsung RB38C607AS9

Ik heb dit product de afgelopen weken getest

Een koelkast die ruim aanvoelt en toch compact blijft. De dunne wanden zorgen voor extra opbergruimte, vooral in de deur en schappen.

Via de smarthings app kun je eenvoudig energiezuinig instellen met behulp van AI, dat bevalt erg goed.

De deur aanpassen naar de juiste draairichting was eenvoudig zelf te regelen.

Door de slimme indeling met aparte compartimenten blijft eten langer vers en overzichtelijk opgeborgen.

Pluspunten

• Ruim
  • Zuinig

Minpunten

• Geen flessenplank

Heb jij ook een Samsung RB38C607AB1?