De Redmi Watch 4 is snel werkend en prima gebouwd horloge met een mooi oledscherm, dat minder dan 100 euro kost. Basissmartfuncties, zoals het lezen van notificaties, muziek- en camerabediening, en zaken als timers en wekkers, werken allemaal prima. Bovendien kun je de Redmi Watch 4 gebruiken om via bluetooth handsfree te bellen. Apps installeren is helaas niet mogelijk, dus nieuwe functies toevoegen kan nniet. Op de sport- en gezondheidsfuncties valt helaas ook wel wat aan te merken. De nauwkeurigheid van de hartslagmeter is niet best en ook de ingebouwde stappenteller lijkt consequent te lage waarden aan te geven. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Samenvattend komt de Redmi Watch 4 naar voren als een opvallende budgetvriendelijke smartwatch, die met succes een evenwicht weet te vinden tussen betaalbaarheid en functionaliteit. Met zijn strakke ontwerp, uitgebreide functies voor het volgen van de gezondheid en een uitzonderlijke batterijduur is de Redmi Watch 4 geschikt voor een breed scala aan gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun fitnessactiviteiten. Het vermogen van het apparaat om meer dan twee weken gebruik te leveren met één keer opladen, in combinatie met snellaadmogelijkheden, zorgt voor minimale onderbrekingen in de dagelijkse routines.
Mijn eerste smartwatch om door inzicht mijn leefstijl aan te passen. Wat is de kwaliteit van mijn slaap en hoeveel beweeg of zit ik per dag zijn vragen waar ik meer over wilde weten zonder direct de hoofdprijs te moeten betalen.