€ 245,71 bij bol

1 van 5 sterren
A_J
2 september 2024 Rapporteer
Product gekocht

Coros Pace 3, Zwart (Zwart)

Ik heb voor dit horloge gekozen omdat deze hoofdzakelijk een heel goede en betrouwbare sportwatch is. Laden doe ik zelden en is meestal zo geregeld wanneer ik aan mijn bureau zit (horloge even af). Ben sinds de aankoop nog bewuster van mijn gezondheid; hoeveelheid en intensiteit sport (hardlopen en fitness) en mijn slaaphoeveelheid/kwaliteit. Alleen belletjes, sms'jes en bank notificaties laat ik doorkomen, waardoor ik door dit horloge niet word afgeleid.

Pluspunten

• Interface
  • Accuduur is fantastisch (max. 2x p/m laden)!
  • Meten slaapfases en slaap hrv
  • GPS is zeer accuraat
  • Horloge is dun, licht en comfortabel
  • Leesbaarheid scherm buiten (zeer duidelijk)
  • Smartwatch opties (notificaties e.d.) optioneel
  • Zeer betaalbaar!

Minpunten

• Leesbaarheid scherm binnen (matig/voldoende)
  • Geen optie om te betalen
  • Horloge is geen eyecatcher. Alternatief hiervoor is de Apex.

2 november 2024 Rapporteer
Product gekocht

Coros Pace 3, Zwart (Zwart)

Ik heb de Coros Pace 3 nu een tijdje in gebruik en ben over het algemeen positief verrast. Het horloge doet precies wat je van een sporthorloge mag verwachten, zonder onnodige functies. De batterijduur is echt een pluspunt. Ik hoef me geen zorgen te maken dat hij halverwege een lange training / na een aantal dagen zonder laden uitvalt. Ook de GPS-precisie is indrukwekkend, zelfs in gebieden met veel bebouwing.

Er zijn echter ook wat nadelen. Zo vind ik het scherm bij daglicht lastig af te lezen. Je moet je horloge echt in een bepaalde hoek houden wil je het beeld goed kunnen zien. Daarnaast is het aantal ondersteunde sporten/activiteiten mager I.v.m. een horloge als Garmin.

Kortom, de Coros Pace 3 is een goede keuze voor sporters die een betrouwbare metgezel zoeken tijdens het trainen, zonder al te veel toeters en bellen.

Pluspunten

• Uitstekende batterijduur
  • Nauwkeurige GPS
  • Prijs
  • Licht en comfortabel
  • Interface

Minpunten

• Aanbod van sporten/activiteiten
  • Slecht af te lezen beeld bij (tegen)licht

Heb jij ook een Coros Pace 3, Wit (Wit)?