Degelijk moederbord van Gigabyte voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gecombineerd met een 7800X3D, 64GB geheugen en een 4080 Super zeer goede prestaties.
echt blij met deze moederbord, het heeft genoeg M.2-slots voor een grote opslag en allemaal hadden heatsinks. ook de bios updaten ging heel makkelijk. ook fijn dat het Wi-Fi heeft. echt een aanrader.
Stabiel moederbord voor de nieuwste AMD processors en DDR5 RAM geheugen. Bevat genoeg aansluitingen en opslag slots. Erg aan te raden, vooral als je een X670 moederbord wil.
Bekijk mijn uitgebreide toelichting voor meer details.
Het Gigabyte X670 GAMING X AX V2 moederbord is heel correct met vele connectiviteits-opties, goede koeling, ondersteuning voor de laatste AM5 chips en een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding < 200 euro. Alleen een PCI-E 5.0 aansluiting voor de GPU zou nog beter zijn geweest.
Ik heb onlangs de Gigabyte X670 Gaming X AX V2 moederbord gekocht, en het presteert uitstekend. Met ondersteuning voor PCIe 5.0 en Wi-Fi 6E is het klaar voor de toekomst. De installatie verliep soepel, en de BIOS-interface is eenvoudig te gebruiken, wat ideaal is voor het tweaken van instellingen. De sterke VRM-koeling zorgt ervoor dat mijn systeem stabiel blijft, zelfs tijdens intensief gamen. Al met al biedt dit moederbord veel waar voor zijn geld en is het een goede keuze voor gamers.
Beste moederbord met x670 chipset voor deze prijs, nogsteeds best behoorlijk wat geld voor een moederbord maar ik krijg een 20 euro steam gift kaart terug in ruil voor deze review. :)
Dat gezegd hebbende ben ik tot nu toe erg blij met mijn setup. Installatie en Bios setup was vrij eenvoudig. Ook fijn dat alle heat sinks erbij inbegrepen zaten en genoeg M2 sloten voor mijn wildste dromen.
Prima moederbord zonder overbodige RGB-verlichting en onnodige software. Het biedt voldoende aansluitingen en heeft veel ruimte voor SSD’s, wat ideaal is voor een nette en functionele setup. Geschikt voor gebruikers die focus op prestaties en eenvoud willen.
Goede prijs/kwaliteit voor de chipset en de features. X670 en DDR5! Kon geen andere atx bord vinden die hetzelfde biedt. Meer dan het geld waard om future proof te zijn omdat je am5 en DDR5 ondersteuning hebt. Er was ook een kleine fout met een actie die zeer goed is opgepakt door de customer service dus dat is ook zeker een plus!
goed moderboard mooie specs voor de prijs, moest bios wel update om mijn procesor te kunne gebruiken.
uitleg voor de bios update kon beter
ook fijn zijn de 4 slots voor m.2ssd
Mooi en stevig moederbord. Voelt zwaar aan en geeft het gevoel van goede kwaliteit. Ik gebruik hem in combi met een 7800X3D en een RTX2070 Super. Met dit moederbord ben ik voorlopig weer verzekerd van een geweldige game ervaring. Wat mij bijzonder stoort is dat er geen handleiding bij zit. Alleen maar een IKEA achtig dun blaadje met wat super basic info. Ik schrijf deze review voor het verzilveren van een tegoedbon, maar ben desalniettemin zeker tevreden over mijn keuze.
degelijk moederbord van gigabyte goede prijs/kwaliteitverhouding.
makkelijke installatie en goed verpakt
gecombineerd met ryzen gen 9 32GB werk geheugen en een nvidia gigabyte geforce rtx 4070 oc grafische kaart een prima prestatie
De Gigabyte X670 Gaming X AX V2 is een uitstekende keuze voor zowel gamers als PC-builders die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en goed geprijsde moederbord voor de nieuwste AMD Ryzen-processors. Na een aantal weken intensief gebruik kan ik zeggen dat dit bord mijn verwachtingen in vrijwel elk opzicht heeft overtroffen.
in combinatie met mijn Gigabyte GeForce 4080 Super OC 16gb werkt de moederbord fantastische. De meegeleverde WiFi antenne is gelukkig niet zo 'ongelukkig gebouwd' als die bij de X670. Ik kan zeker de moederbord aanraden
Tevreden met dit moederbord, heeft erg veel USB uitgangen, genoeg sloten om alles aan te sluiten. Daarnaast zit er ook een extra wifi module bij, echter werkt wifi ook al zonder deze module te installeren. Geen minpunten op aan te merken
Deze moederbord pas in gebruik, en kan al zeggen dat het een fijne moederbord is.
Heb zelf ingebouwd en dat was makkelijk te doen.
net als plus punt veel m.2 slots op beschikbaar kan je veel uitbreiden in dien mogelijk.
besturing systeem of hulp software werkt goed en is makkelijk te begrijpen.
Een moederbord die aan alle verwachtingen voldoet. Het inbouwen gaat makkelijk en het configureren gaat nog makkelijker. Alle aansluitingen zijn goed bereikbaar en de bouwkwaliteit is top. Niks op aan te merken eigenlijk. Veel uitbreidingen mogelijk met dit moederbord. Wat moet ik nog meer zeggen? Koop het!
Recentelijk heb ik een nieuwe PC laten bouwen met als gebruikersdoel voor game development en het spelen van de laatste nieuwe games. Zelf ben ik niet erg begaan in het bouwen van pc's en heeft een goede vriend mij geholpen hiermee. Hij had hele goede voorkennis van het opzetten en installeren van een moederbord, dat was mij zelf nooit of de nimmer gelukt.
Er kwam veel bij kijken van het updaten van mijn driver voor mijn Ryzen 9 7900X.
Het moederbord zelf is krachtig, en toekomst bestendig. Er zijn meerdere slots aan de voorkant om je SSD's direct op het moederbord in te prikken. In mijn glazen kast ziet hij er ook perfect mooi uit. Ook heel erg fijn dat wifi en bluetooth functionaliteit standaard op het moederbord zit - dat was nog niet zo met mijn vorige PC! Heel handig!
Prima product. Prijs is ook zeker goed, in vergelijking tot de andere moederborden. Na aanraden gekocht en ben er tevreden mee.
overzichtelijk en makkelijk te instaleren.
3 van deze moederboards gekocht, dezelfde dag alle 3 de pcs in elkaar en werkend.
alhoewel er 1 van de boards wat opstartproblemen had.
Ik ben heel blij met dit moederbord. Nadat ik de componenten heb geïnstalleerd werd alles goed gedetecteerd. Bios is overzichtelijk.
Voor een kleine upgrade deze moederboord gehaald met een 9700X
Alles instaleren was vrij makkelijk en flashe van de bios was makkelijk na dat ik uit vond dat ik de file moest rename naar GIGABYTE.bin (Had wel een klein probleem met de usb's die ik had maar een nieuwe verholp het probleem direct)
de koeling op alle ssd's is ook een mooie editie voor de prijs die je betaald.
snel en goed bordje voor optimale game prestaties. alle slots voorzien van heatsinks zeer tevreden over dit moederbord. handig dat de wifi antenne er bij zit zeker een aanrader om te kopen. 5 sterren!
Erg tevreden met dit moederbord, genoeg aansluitingen voor alles wat ik nodig had en nog meer. BIOS is makkelijk om mee te werken en fijn dat er een wifi-module bij zit. Ben ook erg fan van het design, niet teveel gedoe maar wel mooi strak.
Mooi en stevig moederbord, echt goede kwaliteit en makkelijk in gebruik. i.c.m. 78003dx echt een beest! Beste upgrade die ik heb gedaan!
Ik heb recentelijk een volledige nieuwe pc gebouwd en heb op aanraad van een vriend van mij dit moederbord gekocht, ik ben hier erg blij mee het is een sterk moederbord en ook niet erg duur. Echt een aanraad voor als je een goeie gaming pc wilt bouwen.
Het is een goed product voor een mooi prijsje maakte mijn setups wel af werkt goed samen met de 4090 en de ryzen 7 heb nog geen problemen ervaren zeker tevreden er over
Gekocht voor de upgrade naar AM5, zonder problemen alles geïnstalleerd. Werkt perfect. BIOS updaten is snel en makkelijk via Q-Flash. Stevige bouwkwaliteit. Beste X670 voor de prijs.
De USB-C aansluiting had beter ook aan de zijkant gezeten. Staat op een lastige plek, zeker als je een grote GPU hebt.
Enkel de meegeleverde GCC software is mager, toch zeker voor de argb mogelijkheden.
Echt een aanrader.
Zeer tevreden over dit moederbord, ik kan nog niets zeggen op lange termijn maar ik ben momenteel zeer tevreden.
Ook zijn er meer dan genoeg m2 slots, nooit genoeg opslag
De eerste keer dat ik naar AMD ga, dus dit is een eerste ervaring.
Bij het installeren van mijn 7950x3D had ik direct problemen (CPU led rood).
Echter was dit door de ram configuratie (met 1 stick in poort 2, werkte alles... daarna poort 2 & 4 gebruikt en mijn pc startte op).
BIOS is zeer makkelijk om te navigeren daarvoor staat gigabyte wel bekend.
BIOS flash was zeer snel en zonder problemen verlopen.
Out of box instellingen zijn oké.
Heb enkel PBO & EXPO aangezet en temperaturen blijven goed onder controle dankzij Gigabytes goede bios instellingen.
Zeker de moeite waard als je naar AMD gaat!
Kies altijd voor Gigabyte!
Gekocht voor mijn eerste pc build, makkelijk om alles op aan te sluiten en sterk gebouwd.
Persoonlijk zeer tevreden mee en een prima prijs voor een moederbord met x670 chipset.
Dit is een prima product, geen ingewikkelde bios, was gebruiksklaar voor amd ryzen 7 7800x3d, handleiding was online te vinden.
4 m2 ssd slots vond ik ook fijn, de Q-Flash Plus functie is bijzonder handig.
Voldoende usb aansluitingen, de PCIe 5.0 NVMe optie is leuk.De inbegrepen wifi/bt adapter doet zijn werk goed bij mij, ik gebruik hem alleen voor de Bt.
Perfecte moederbord voor de prijs en een neutraal disign zonder RGB.
BIOS setup is eenvouding en overzichtelijk, het update van de Drivers gaat ook heel eenvouding via GIGABYTE control center.
eenige minpunt waar ik tegen aan liep tijdens het instaleren is dat ik een fan conector te kort kwam. (eenvoudig op gelost door een spliterkabel te bestelen)
Goed moederbord voor de prijs, erg blij mee en nog geen problemen mee gehad en heeft veel USB poorten wat ik erg fijn vind.
Ik zocht een stevig moederbord met genoeg usb poorten op de achterkant.
en die heb ik gevonden heb zels nog een paar USB poorten over en de bouw kwaliteit is zeker goed voor deze prijs, het voelt goed en solide aan.
En het loopt perfect met de Ryzen 7800X3D.
Dit is een prima moederbord die voor een X670 moedernord ook nog goed betaalbaar is. Over het algemeen is het moederbord makkelijk om mee te werken, het moederbord komt ook met 4 m.2 ssd slots die allemaal onder een heatspreader terecht kunnen. Ik ben over het algemeen heel tevreden.
Ik heb dit moederbord nu een weekend getest en het lijkt een goed en stabiel moederbord te zijn. Ondanks wat rare installatieperikelen die ik had doordat mijn SSD eerst niet goed herkend werd (misschien wel te wijten aan mijzelf hoor), draait het systeem nu als een zonnetje.
De eerste test zijn snel, maar over langdurige stabiliteit kan ik nog niet veel zeggen.
Het uiterlijk van het moederbord is erg mooi. Alles is zwart en toevallig mijn bestelde geheugen en processor ook, dus het is een mooi geheel zo.
Voor nu zeker 5 sterren!
Ik ben gevraagd door Aorus via Megekko om over deze kaart een review te schrijven voor 20 euro op steam. Ik heb deze kaart nu 2 dagen en kan nog niet veel over performance zeggen. Ik heb al mijn componenten zonder teveel moeite kunnen monteren en de kaart zelf in de kast kunnen monteren. De PCIe 5.0 NVMe optie is fijn. De m.2 ssd's hiervoor zijn nu nog iets duur, maar ik kan me voorstellen dat dat zal veranderen en dan schijnt het zo'n 30% sneller te zijn dan 4.0, afhankelijk van de ssd natuurlijk. De chipset zou ook sneller moeten zijn dan de B650, maar dat lijkt me niet de extra 60 euro waard. Ik heb zelf geen noodzaak aan de wifi optie of de HDD/SATA SSD opties. Niet erg, maar het voelt toch alsof je daar voor betaalt.
heel goed moederboard voor de am5 platform
fijn dat er 4 m.2 slots zijn
Erg tevreden met mijn aankoop voor een 7800X3D gaming build.
Moederbord uitgekozen door de 4 M.2 slots, waar dit moederbord de scherpste prijs voor heeft met deze chipset.
Enige minpunt is dat er geen RPM metingen worden laten zien als de fans via de fan hub van de kast zijn aangesloten.
Ik hoop er nog erg lang van de kunnen genieten.
Gekocht voor een system met 7800x3d, werkt prachtige en geen enkele probleem met het aansluiten.
Support van gen 5 m.2 ssd is ook bon.
De inbegrepen wifi/bt adapter werkt prima met Google snelheden en sterk signaal voor Bt.