Gemiddelde gebruikersscore
De Gigabyte GS32QC is een uitstekende keuze voor mijn sim-rig en voldoet volledig aan mijn verwachtingen voor zowel gaming als algemeen gebruik. De problemen bij aankoop waren even een tegenvaller, maar dankzij de klantenservice van Alternate.be en de prestaties van de monitor ben ik er erg tevreden over.
Een echte aanrader voor mensen die wat meer layed back triple a of sim games willen spelen. Dit is ook waarvoor ik het gebruik. Maar als je zoekt naar een snelle monitor voor aan de top van de fps shooter leaderbords te staan is deze mss niet de beste pick met de 165hz. Het scherm is zeer groot en de beeldkwaliteit is wat je kan verwachten van een goede monitor. Ik heb persoonlijk geen last van bleed maar er zijn mensen die hier wel moeite mee zullen hebben.
Mooie schermen die met de 32" en 2560x1440 ideaal zijn voor een tripel screen setup voor simracen.
Helaas wel veel pixel problemen (4 vd 4 schermen).
Top beeldscherm voor om games op te spelen en om te gebruiken voor werk en films. Er zit een fijne curve in het scherm wat het kijken ernaar relaxed maakt waardoor hij niet zo groot lijkt. alleen jammer dat hij niet in hoogte te verstellen is en geen speakers heeft. voor de rest is het een top beeldscherm voor de prijs
Prima product zal het zeker aanbevelen voor de gamer die ook wel eens een film wil kijken.
Prachtig beeld met een ongeevenaarde prijs-kwaliteit verhouding
De Gigabyte GS32QC is een goed ontworpen monitor met een perfecte balans tussen prestaties en design. Het gebogen scherm verbetert de beleving, terwijl QHD en 165Hz zorgen voor vloeiende visuals.
Kort samengevat; Best bang for the buck. De Gigabyte GS32QC is verreweg het beste wat je kunt kopen voor dit geld. Ik heb 3 hiervan aangeschaft voor mijn simrig. De curve is perfect hiervoor en icm de resolutie en refresh rate echt een genot!
Helaas hebben 2 van de 3 schermen wel 1 dode pixel ieder, waarvan 1 scherm een stofje achter het scherm heeft. De pixels en het stofje bevinden zich op de uiterste hoeken van de schermen, helemaal rechts en helemaal links :p. Dus met de triple setup merk ik het niet op.
Top scherm mooi beeld
Gigabyte GS32QC
De Gigabyte GS32QC is een krachtige 32-inch curved gamingmonitor met een 1500R-bocht en een 165 Hz verversingssnelheid. Met ondersteuning voor FreeSync en een snelle responstijd levert hij soepele, vloeiende beelden zonder tearing. De beeldkwaliteit is scherp en levendig, waardoor deze monitor ideaal is voor serieuze gamers.
Het beeldscherm is van uitstekende kwaliteit. Gamen en films gaat erg goed. Aanrader!
Mooie monitor voor zijn prijs snel scherp beeld om te gamen
Leuke monitor! Groot!
Onder de indruk van dit paneel, ook gezien de prijs. Ik heb een LG IPS 144hz paneel maar dat ziet er toch wat minder mooi uit. Het contrast is echt veel hoger op dit paneel.
Ik heb wel behoorlijk moeten finetunes qua instellingen om het beeld te krijgen zoals het nu is.
Ik weet nog niet zo goed wat ik vind van de Curve, ik gebruik het paneel alleen voor games maar ik zie nog niet echt toegevoegde waarde maar er is wel wat meer kans op reflectie.
Geweldige monitor voor sim racen in een triple setup, scherp beeld, vloeiende prestaties en top immersie!
Heb deze gekocht voor mijn triple screen setup voor sim racing en moet zeggen dat ik aangenaam verast was door de kwaliteit van het beeld en mooie kleuren, plus als simracer moet de monitor vooral snel zijn en dat is hij ook echt wel niks last van ghosting. Echt blij met deze setup zeker voor deze prijs kan je niet sukkelen.
Alles is zoals ik het had verwacht wat goed is en het werkt gelukkig top met de ps5 waar ik hem voor heb gekocht, dus al met al fijne monitor👍
De Gigabyte GS32QC is een uitstekende gaming monitor. De monitor is lekker groot. Met z'n 32" en 2560x1440 ideaal zijn een tripel screen setup voor simracen. Dit is waar ik dit scherm dan ook voor gebruik. Met een refresh rate van 165 hz voldoet dit scherm prima. Verder is het scherm erg geschikt voor dagelijks werk en films kijken.
Deze monitor is echt bedoelt voor menen op een budget. Vergelijk je dit scherm met een duurder miniled scherm dan vallen een aantal dingen op. Voor zo'n groot scherm is een resolutie met 4k meer gewenselijk waardoor het scherm scherper wordt. Ook valt de kleurweergave wat tegen vergelijke met een premum scherm.
Maar ja, dan de prijs. Ik heb hem voor €189 gekocht en voorr die prijs zijn alle negatieven aspecten te verwaarlozen. De curve is precies goed, het scherm is lekker groot en de voet is makkelijk te instaleren. Zou ik dit scherm dan aanraden? Ben jij een gamer of wil jij je thuiskantoor uitbreiden met een goedkoop en "oke" scherm, dan is het antwoord ja! Ben je gevoelig voor wat hogere kwalietit, maar wil je wel graag dit formaat hebben, dan zou ik echt verder kijeken naar een 4k scherm.
Ik ben zeer positief verrast door de kwaliteit van het beeld, ik heb mijn 8 jaar oude monitor geüpgraded, het maakte zo'n groot verschil voor deze lage prijs. Ik vond dit product via de Tweakers gaming monitor koopgids, ik heb geen spijt van deze aankoop. Erg blij mee. Curve is niet erg opvallend zoals ik het liever heb, instellingen zijn gemakkelijk te begrijpen en aan te passen. Beeld is erg vloeiend, snel en helder. Werkt geweldig met mijn GeForce 3070ti.. Ik raad het ten zeerste aan!
Dit is een monitor die ik heb gekocht voor mijn gaming setup. Hij past mooi op mijn bureau en werkt bijzonder mooi. Ik heb eigenlijk niet echt problemen ermee gehad dus zeker een goede aankoop voor dit budget
Deze monitor biedt uitstekende beeldkwaliteit met scherpe kleuren en diepe contrasten. Het ontwerp is slank en modern, terwijl de prestaties vloeiend en responsief zijn, ideaal voor gamen of een film kijken.
Deze monitor is goed en snel genoeg voor mee te gamen je kan fortnite en call of duty goed,snel en mooi runnen
Het is het kopen waard
De Gigabyte GS32QC gekocht bij Megekko is een uitstekende product keuze, destijds gekocht voor 179 in de aanbieding. In het begin moest ik echter wel ff uitzoeken hoe ik de kleuren juist in kon stellen. Maar dat is eenmalige moeite. Daarnaast kan je ook via jouw GPU-Settings de kleurweegave wijzigen. Het product zelf is voornamelijk gemaakt van plastic, maar voor deze prijs verwacht ik ook niets anders. Het doet wat ik ervan verwacht, uitstekende WQHD resolutie met een ververvingssnelheid van 165Hz (170Hz overclocked) en ~1ms reactietijd. Is dit de perfecte monitor voor de budget tot lower high-end gamer. Zeker aan te raden.
Het beeldscherm bevalt me tot nu toe erg goed. De kleuren zijn mooi en de prijs was op dit moment ook erg goed.
Al met al goed waar voor je geld.
Het enige nadeel is dat de poot niet in hoogte verstelbaar is. Maar dat wist ik voor ik hem kocht.
Goed scherm met goede resolutie, ideaal om games op te spelen en films op te kijken. De curve in het scherm zorgt dat het aangenaam is om ernaar te kijken. Het heeft een goede prijs voor wat je krijgt.
Voor de prijs - 179 EUR - is deze monitor een bijzondere goede deal. 165hz refresh rate op een QHD scherm van 32 inch. Prima monitor voor iemand die, zoals ik, niet een hardcore gamer is, maar het wel leuk vindt om te genieten van snelle reactiesnelheden en mooi beeld.
De Gigabyte GS32QC is een hele fijne monitor, makkelijk op te zetten bij zowel de meegeleverde voet als Vesa montage. Verder heeft de monitor een goed aantal opties en instellingen ingebouwd zoals crosshairs. Het scherm ziet er strak uit. Wat ook fijn is is dat de monitor dunne bezels heeft, dat is bij setups met meerdere monitoren erg handig. Al met al was dit een top aankoop voor mij
Geweldige monitor, uiteindelijk de overstap gemaakt naar curved met 165hz maar man wat een verschil als je altijd gewend bent aan een ‘standaard’ monitor met 60hz.
Monitor ziet er goed uit, hele stevige zware voet en goeie prestaties! Mocht je deze voor PC gaan gebruiken check dan goed alle instellingen van games en Windows om het maximale uit het scherm te halen!
Kortom, geweldig product!
Dit was een heel mooi scherm voor deze prijs. Ideaal voor het gamen, zowel via pc of de ps5. Je hebt een snelle refresh snelheid en de zoon vindt de aim-assist ook ideaal voor het spelen van zijn shoot-games. Hele mooie kleuren en veel ook in te stellen naar eigen wens volgens de gebruiker. Het licht gebogen scherm zorgt voor een goed zicht.
Mooie monitor voor bij de race setup. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De monitor is alleen niet kantelbaar en niet in hoogte te verstellen dus even zelf een oplossing vinden voor een liggende race stoel. Verder prima!
Nadat mijn toenmalige hoofdmonitor (IIyama G-master) geen hogere fps meer aankon dan 60. Heb ik besloten om een nieuwe monitor te kopen tijdens black friday. Mijn keus landde op deze Gigabyte GS32QC. Ik werd overgehaald door de grote van de monitor en de lovende reviews die het hadden over de prijs-kwaliteit verhouding. Conclusie, de reviews hebben gelijk. Het is voor de prijs een erg fijne monitor en ik ben er erg tevreden mee.
Gekocht aan 179 euro bij een nieuwe setup. Ik was op zoek naar een groter scherm waar je meer kan inleven. Snelle reactie tijd, Doet wat je ervan verwacht. Alsook loopt momenteel een promotie waarbij je 20 euro steam tegoed kunt verdienen.
De Gigabyte GS32QC is een 32-inch gaming monitor die speciaal is ontworpen voor een meeslepende ervaring. Met een gebogen VA-paneel en een QHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels geniet je van haarscherpe beelden. De snelle verversingssnelheid van 165 Hz (overklokbaar tot 170 Hz) zorgt voor vloeiende gameplay, terwijl de 1 ms reactietijd bewegingsonscherpte minimaliseert.
De monitor biedt een maximale helderheid van 297 cd/m², wat zorgt voor levendige kleuren en goede zichtbaarheid. De GS32QC is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige monitor met een meeslepende kijkervaring.
Voor de casual gamer of sim rig een prima monitor maar niet perfect, een vaste hoogte en ontbreken van interne speakers kan een teleurstelling zijn maar daardoor juist goedkoper.
32inch,QHD, 165Hz en 1500R curved voor onder €200? Een geweldige deal.
Prima scherm voor op een sim rig of gaming setup, door de kijkhoek en curve is het minder geschikt om vanaf de bank films te kijken of iets dergelijks.
Light bleed in de hoeken van het scherm bij het opstarten vooral zichtbaar of als je er niet recht voor zit. Ook schijnt er een klein beetje licht onder mijn rechterbovenrand door, deze zit niet strak vast en heeft een millimeter speling.
Kwaliteit is dus niet het beste maar dit is dan ook het goedkoopste 32 inch QHD scherm die ik kon vinden en hij doet wat die moet doen.
HDR heb ik uitgezet en nu zijn de kleuren een stuk beter en kan je deze ook zelf aanpassen in het scherm menu.
De Gigabyte GS32QC is een mooi groot scherm van 32". Alsnog vind ik dat het beeld mooi en scherp is ondanks 2560x1440 op een 32" scherm.
Verder is het soms fijn om geen koptelefoon op te doen en je speakers te gebruiken, ook al klinkt het bij een monitor nergens naar. Deze monitor heeft geen speakers. Maar met een PC soundbar heb ik dit voor me zelf opgelost.
De Gigabyte GS32QC is een uitstekende monitor die met een prijs van €169,- bij aankoop een geweldige prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het 32-inch curved scherm met QHD-resolutie levert scherpe beelden en rijke kleuren. De 165Hz verversingssnelheid zorgt voor soepele gameplay, terwijl de indrukwekkende contrasten en helderheid het gebruik voor films en productiviteit ook zeer aangenaam maken. Perfect voor triple monitor simrace setup!
Ik ben zeer blij met deze aankoop, ik heb deze gekocht voor mijn zoon, het heeft een helder en zuiver beeld.
Het gebogen scherm is zeker een meerwaarde bij het gamen en de grootte van het scherm zorgt ook voor een zeer overzichtelijk beeld.
De voetsteun is zwaar en voldoende sterk om het scherm recht te houden, ook kan deze kantelen.