Een hele fijne monitor. Hij is van hoge kwaliteit voor deze prijs. Ik heb hem aangeschaft om cozy games op te spelen en administratieve taken uit te voeren, beide gaan perfect. Daarnaast ook nog eens een mooi decorstuk in je woning. Ik heb gemerkt dat het vrij lang duurt voor het scherm aan gaat. Maar dit is niet hinderlijk.
Goeie monitor met een prachtige beeldkwaliteit, perfect voor 1440p gaming. Kabels zijn mooi weg te werken met de kabelgoot aan de achterkant van de mooie stand. Kortom prachtige curved gaming monitor.
Ik heb 2 van deze schermen gekocht samen met de Gigabyte GS34WQC, En ik vind het samen echt tof staan. Ze zien er netjes en strak uit. En doen wat ze moeten doen! Top dingen
Ik heb die laatst gekocht en ik ben al meteen tevreden, ik heb niet eens zoveel moeten betalen en wat ik kreeg heeft mijn ervaring op mijn computer verbeterd. 165 hertz is fijn en 2k qualiteit is heel aangenaam op een schrerm van deze grootte
curved vind ik wat minder op het moment maar ik wen er sowieso aan, dus geen klacht eigenlijk.
Maar een upgrade gedaan naar een 1440p monitor en zag deze in de aan bieding voorbij komen.
Instellen is wel nodig met deze monitor maar een voordeel is dat je hem kan overclocken naar 170Hz.
speelt goed en moet tot nu toe zeggen voor de prijs zeker waard
Prima prijs kwaliteit verhouding. Veel bang for your buck.
De Prijs en kwaliteit verhouding is bij de GS27QC uitstekend. Daarnaast heeft een mooi en compact design. Ik heb zelf een klein bureau en hij past daar perfect op.
De monitor heeft een mooi scherm van 165hz wat perfect past voor gamen en films kijken
De 1500R curve is perfect voor viewing angles en je kan er zeker van genieten
Dit is een prima product voor een aardige prijs
super blij met mijn aankoop, de beeldkwaliteit is fenominaal en de HDR maakt het alleen maar beter. ik gebruik hem voor te gamen en heb nog niks gevonden wat ik een min punt kan noemen. als je van een 1080p scherm af komt is dit echt nacht en dag verschil.
Gekocht om te koppelen aan gaming laptop.
27" Speelt gewoon een stuk beter.
Beeld ziet er prachtig uit en met 165hz is het ook echt soepel.
Vooralsnog geen problemen met ghosting of iets dergelijks.
Ik ben blij met mijn aankoop.
Ben echt super tevreden met deze monitor mijn oude was helaas kapot gegaan. Dus had ik deze gekocht. Top monitor voor de prijs
Scherm gekocht voor mijn sim racing setup. Beeld ververst snel en is goed helder.
Heb dit product sinds vandaag binnen (gisteren besteld), heb hem uitgepakt alles zat er naar behoren in, in mijn geval heb ik hem meteen aan de bureau mount bevestigd vanwege mijn set-up. Mij viel al op dat het een behuizing heeft van goede kwaliteit en ook erg licht is wat goed is voor op mijn mount. Beeld is zeer scherp en van goede kwaliteit. Dit is een echte aanrader voor een instapper gezien de prijs nu.
Dit product heb ik gekocht in de aanbieding. Tot nu toe geen nare ervaringen gehad. Mooi beeldscherm voor prijskwaliteitsverhouding.
Dit product heb ik aangekocht in een actie, en het is niet teleurstellend. Voor de prijs is dit een kwalitatieve monitor en zo goed als alle eigenschappen ervan zijn erg goed. Goed product en aangeraden voor een 1440p monitor.
Dit is een goed product voor deze prijs een groot scherm die curved is en mooi kwaliteit werk goed met story games, Erg goed product.
Heel goedkoop, de monitor is nu 189.00 op megekko. Resolutie van beeldscherm is goed en refresh rate ook. Ziet er mooi uit, heeft ook cable manager achteraan. Twee hdmi inputs wat wel handig kan zijn.