€ 255,05 bij Proshop.nl

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Gekocht als extra scherm voor de thuiswerkplek. Had enkele aanpassingen nodig t.a.v. van helderheid en kleurcode vanuit de standaard instelling. Het beeld oogde enigszins geel. Dit viel echter enkel op doordat er reeds een ander scherm naast stond. Verder zijn de responstijden lekker snel en ben ik zeer tevreden.
Bij het openen van een spel (two point campus) haperde het beeld heel erg (de poppetjes liepen niet meer lekker over het scherm), maar na een simpele aanpassing van de instellingen freesync uitzetten was dit opgelost en gaat gamen ook prima.

Pluspunten

• helder scherm
  • mooie kleuren
  • snelle responstijden

Minpunten

• flickering bij gamen, na aanpassing instellingen opgelost
  • niet in hoogte verstelbaar

4 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Na een aantal jaar was het tijd voor een upgrade, en wat voor een! De 165 GHZ is perfect voor gaming! De verschillende ingebouwde modus voor film en game zorgen voor een nog betere ervaring. Enige nadeel(tje) is dat je niet met een simpele knop de felheid van het scherm omlaag kan zetten.

Pluspunten

• Kwaliteit

Minpunten

• Scherm felheid

Gigabyte GS27QC Zwart

Het beeldscherm zit goed en veilig in de doos en komt zonder extra onzin. Je hebt het scherm, een DP kabel, stekker en 2 onderdelen die samen de standaard vormen. Het laatste waar overigens geen handleiding bij zit, maar die is ook niet nodig. Ik denk oprecht dat een kleuter die zou kunnen uitvogelen, desondanks is het een zeer stevige uitvoering.

Voor mij de allereerste keer dat ik iets boven 1080p heb gekozen. De eerste keer dat ik hem aanzette had ik geen enkel gevoel van spijt. Prachtig.

Pluspunten

• Goeie prijs (Was in aanbieding)
  • Goed beeld
  • Simpele setup

Minpunten

• Niet in hoogte verstelbaar

2 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Over de prijs/kwaliteit van dit scherm valt weinig te zeggen. Het beeld is goed en ook de kleuren zien er strak en consistent uit. Wat betreft gaming, ik merk weinig ghosting en vooral voor de prijs ben ik zeker niet teleurgesteld. Het scherm is niet enorm helder, maar zolang in je in een redelijk verlichte ruimte zit heb je hier geen last van. Let op dat het scherm standaard op 60 hz staat, deze moet je via Nvidia Control Panel handmatig aanpassen.

Prima aankoop!

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteit
  • Erg goede kleuren en kwaliteit van het paneel gezien de prijs
  • Prima normale bezels, geen gamery look

Minpunten

• Nie tin hoogte verstelbaar
  • Curve niet niet heel veel meerwaarde

Gigabyte GS27QC Zwart

Geleverd met DisplayPort, en uiteraard stroomkabel. 165Hz is hoog genoege ververssnelheid voor gemiddelde gamer. Makkelijk te instaleren, niet vergeten de ververs snelheid aan te passen in besturingssysteem! Niks te klagen nog niks mis mee.

Pluspunten

• 2k Resolutie
  • 165Hz
  • Prijs voordeel

Minpunten

• Ik oog hem klein maar komt door curve
  • zwart mag dieper

1 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

ik zat all een tijdje te kijken naar een nieuwe monitor toen ik deze zag. het was makkelijk om neer tezetten en het statief van de montier is goed en erg stevig

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • goede prijs

Minpunten

• lichte ghosting

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik heb deze monitor gekocht om als 2de scherm naast mijn gigabyte 34" ultrawide scherm te hangen. De aansluiting is haast naadloos door de dunne randen van het scherm en doordat deze HDR ondersteund heb ik ook op beide schermen een mooi helder beeld die diep van kleur is.

Pluspunten

• Scherp helder beeld
  • Robuust

Minpunten

• Voedingskabel iets te kort voor het gemak

Gigabyte GS27QC Zwart

Goed product voor een goede prijs. Quad hd en 165hz werken mooi samen. Ik raad het aan!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Perfect formaat
  • Oogt goed

Minpunten

• De randen zijn niet heel dun

Gigabyte GS27QC Zwart

Deze monitor heeft mijn verwachtingen overtroffen voor deze prijs klasse! De beeldkwaliteit is top, met levendige kleuren. Films en games doen het prima op dit scherm. Dankzij de 1440p-resolutie is alles superscherp, en de 165Hz verversingssnelheid met freesync zorgt voor een soepele ervaring. Echt een aanrader!

Pluspunten

• 165Hz Freesync
  • Gebogenscherm
  • Goede prijs /kwaliteit

Minpunten

• Niet in hoogte verstelbaar

27 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

De Gigabyte GS27QC 27" Quad HD 165Hz Curved VA Gaming monitor is een goede monitor. Het beeld ziet er goed uit en hij staat prima op mijn bureau. De instructies op de doos zijn ook makkelijk te volgen. Wel een beetje teleurgesteld dat ik de hoogte niet kan aanpassen en hij staat al redelijk laag.

Pluspunten

• Betaalbaar
  • Staat stevig
  • Scherp beeld

Minpunten

• Niet in hoogte te verstellen

27 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

De Gigabyte GS27QC is een uitstekende monitor voor gamers en content creators. Met zijn 165Hz verversingssnelheid en 1ms reactietijd biedt hij vloeiende prestaties. Het curved VA-paneel zorgt voor een indrukwekkende beeldkwaliteit en diepe zwarttinten, terwijl de QHD-resolutie scherpe details levert. De monitor heeft ook goede kleuren en een robuust ontwerp, wat hem een topkeuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een premium gaming-ervaring.

Pluspunten

• Hoge versversingsnelheid
  • geen reflectie
  • degelijke prijs

Minpunten

• geen speakers
  • niet verstelbaar in hoogte

26 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Voor de prijs een erg goede monitor, met handige cableorganiser aan de achterkant waarmee je makkelijk de kabels weg gan werken. alleen wel jammer dat de monitor niet in hoogte te verstellen is.

Pluspunten

• Mooie Prijs
  • Hoge refreshrate

Minpunten

• Niet in hoogte verstelbaar

Gigabyte GS27QC Zwart

het is een super fijne scherm en goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • fijne curve

Minpunten

• minder fijne standaard

24 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Deze monitor bied een zeer goede kwaliteit, en zeker voor deze prijs. Met de 1440p resolutie en de hoge refreshrate is de game ervaring uitstekend. Ik raad deze zeker aan!

Pluspunten

• Hoge refreshrate
  • 1440p
  • Goedkoop
  • Stevig
  • Vesa 100 × 100
  • menu werkt goed

Minpunten

• Standaard
  • Beetje ghosting

23 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Sinds vandaag heb ik deze monitor in gebruik. Het is een mooi scherp beeld en ik vind hem fijn werken. Het enige jammere vind ik dat hij niet in hoogte verstelbaar is.

Pluspunten

• hij is curved
  • scherp beeld
  • in hoek verstelbaar

Minpunten

• niet in hoogte verstelbaar

22 november 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

prima helder beeld, volgende dag geleverd en voor een monitor van deze afmeting een super prijs ad 149 op moment van schrijven. energielabel is F, de knop waarmee je het scherm aan kunt zetten is in het midden, hetgeen anders is dan ik gewend ben maar natuurlijk geen probleem verder.

Pluspunten

• prijs
  • snelle levering

Minpunten

• verbruik

Gigabyte GS27QC Zwart

De Gigabyte GS27QC is een uitstekende 27-inch monitor, ideaal voor zowel gamers als creatieve professionals. Met een QHD-resolutie (2560 x 1440) biedt hij scherpe en levendige beelden. De verversingssnelheid van 165 Hz zorgt voor een soepele ervaring, terwijl de 1 ms responstijd ghosting minimaliseert, wat perfect is voor snelle actiescènes.

Het slanke ontwerp met een dunne bezel voegt een moderne uitstraling toe aan elke opstelling. Bovendien biedt de monitor ondersteuning voor FreeSync, wat haperingen voorkomt. Al met al is de GS27QC een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige monitor!

Pluspunten

• goede prijs
  • mooi slank

Minpunten

• kantelen lastig

Gigabyte GS27QC Zwart

Na te hebben gegamed op een gratis kantoor beeldscherm was de overstap naar dit beeldscherm wel erg fijn. De hoge verversingssnelheid viel me meteen op. Hij was gemakkelijk in elkaar te zetten en voelt stevig aan. Minpuntje is wel dat hij niet in hoogte te verstellen is en dat het kantellen van het scherm lastig gaat. Al met al wel erg blij met de monitor.

Pluspunten

• Helder scherm
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Fijne afmeting

Minpunten

• Niet in hoogte te verstellen

14 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Geweldige monitor met geweldige beeld kwaliteit

Pluspunten

• Goeie kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

• niet in hoogte verstelbaar

6 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik heb dit scherm gekocht voor mijn nieuwe gaming pc, en zowel om te gamen als voor films te kijken is het een heel goed scherm. Zeker voor de lage prijs, is het toch wel kwaliteit dat je krijgt. Ik zou het zeker aanraden. Geen usb poorten of de mogelijkheid om de hoogte aan te passen, maar voor deze prijs kan ik dat eigenlijk zelfs geen minpunt noemen. Ik heb hem op een bureaubeugel staan ;)

Pluspunten

• Prijs
  • Goede kwaliteit
  • Mooi beeld

Minpunten

• Geen

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik heb deze monitor gekocht vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding voor een monitor met hoge resolutie en ik ben tot nu toe heel erg tevreden. Het scherm is curved en lekker groot (met weinig rand) voor een betere game ervaring, daarnaast is de beeldkwaliteit enorm scherp. Het enige jammere is dat het scherm niet verstelbaar is en er geen speakers inzitten, wat denk ik niet een hele ingewikkelde toevoeging aan het product zou moeten zijn maar daar is de (lagere) prijs denk ik voor.

Pluspunten

• Goede prijs
  • Scherp/helder beeld
  • Groot scherm

Minpunten

• Niet in hoogte verstelbaar
  • Geen speakers

Gigabyte GS27QC Zwart

De monitor zorgt voor beteren gaming sesions mooi stevig 165 hz.
door deze goede prijs kan ik nu op 165 hz gamen zonder problemen
fijn dat hij ook met een dp kabel komt en ook van dat hij 2 hdmi port heeft.
zij er misschien nog een kopen

Pluspunten

• 165 hz
  • mooi curved
  • stevige voet

Minpunten

• dat het knopje aan de onderkant zit

30 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Prima monitor voor een budget-prijs met een kromming die precies goed is voor deze grootte. De prijs/kwaliteit is gewoon goed te noemen. Ben je op zoek naar een goedkope monitor die exact doet wat het zegt voor een scherpe prijs? Dan zit je met deze monitor goed.

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Out of the box, prima beeld! (sRGB)
  • 2x HDMI 2.0, 1x DP 1.4

Minpunten

• Hogere PPI in de prijsklasse beschikbaar
  • Geen hoogte verstelbaar

29 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik heb het gekocht op megekko voor maar 170 euro, dat ik veel minder dan de meeste monitoren van deze kwaliteit. ik vind het allen wal jammer dat er geen witte versie beschikbaar is omdat ik zou graag een witte monitor bij mijn witte setup willen hebben. Het heeft een klein standaard waardoor je het bijna niet ziet. Het enige wat ik jammer vind is dat de randen veel dikker zijn dan op de foto.

Pluspunten

• goede prijs kwaliteit
  • klein standaard
  • alle kabels en knoppen niet te zien

Minpunten

• geen witte versie beschikbaar

Gigabyte GS27QC Zwart

Dit is een heel mooi beeldscherm voor een hele kleine prijs!
Zowel voor gaming als voor een film kijken doet dit beeld wat het moet.
Het crosshair menu is erg handig voor shooters, en met de rest van het menu kan je hem helemaal naar je wensen instellen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

• Mooie prijs
  • Degelijk materiaal
  • Crosshair menu

Minpunten

• geen

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik ben erg blij met mijn monitor. Hij is makkelijk te kantelen waardoor hij goed kan worden ingesteld. Voor de prijs krijg je een goede kwaliteit scherm. Ben erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

• Goede prijs
  • Helder beeld
  • Modern design

Minpunten

• geen minpunten

Gigabyte GS27QC Zwart

Voordat ik deze monitor haalde had ik zo een 60hz monitor, en toen ik deze monitor vond voor deze mooie prijs besloot ik m' te halen, en ik heb nog nooit zo blij geweest met een keuze zoals dit, top monitor

Pluspunten

• Prachtig beeld
  • Goedkoop
  • Meeslepend

Minpunten

• heb momenteel nog niet echt nadelen gevonden

27 september 2024 Rapporteer

Goede kwaliteit.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Voldoende aansluitmogelijkheden

Minpunten

• moeilijk om instellingen te veranderen

20 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Dit is mijn eerste curved monitor, mooi scherm voor een goede prijs op dit moment. Installeren ging makkelijk, niet eens gereedschap nodig. Voet kun je zo in elkaar klikken. Met gamen is dit echt een hele verbetering t.o.v. een normaal Full HD scherm dit had ik niet verwacht. Alleen moet ik nog wennen eraan als ik bijvoorbeeld in Excel werk met rechte lijnen. Dat is mijn persoonlijke ervaring, achterop zit een klem voor de kabel vast te zetten. Deze had naar mijn mening iets steviger gemogen, vooral als je een dikke en stugge HDMI of DP kabel hebt wilt dit nog wel eens los gaan.

Pluspunten

• Gebogen scherm
  • meerdere aansluitingen
  • Kantelbaar

Minpunten

• persoonlijk wennen bij bv. excel
  • Geen hoogte verstelling
  • Klem voor kabels had iets steviger gemogen

18 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik heb 2 van deze schermen bestelt voor een dual setup, erg tevreden mee.

Pluspunten

• Mooi scherm
  • dual curved ziet er goed uit
  • goede kijkhoek
  • helder beeld

Minpunten

• geen

18 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Vanwege de upgrade van 1080p naar 1440p gamen deze monitor aangeschaft. Zeer tevreden met deze aankoop, games draaien constant op hoge refreshrate. Daarnaast ook een mooi en rustig design. Gemonteerd op een monitorarm en met de kabel organizers de kabels mooi weg kunnen werken.

Pluspunten

• Scherp beeld
  • Mooi design
  • Lage prijs

Minpunten

• Geen gevonden

15 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik heb de monitor een aantal dagen geleden gekocht, en hij bevalt me goed. De kleuren zijn helder, de resolutie is goed en de curve is ook aangenaam. Ik speel met plezier mijn games op deze monitor

Pluspunten

• Resolutie
  • Kwalitatief
  • Stevig

Minpunten

• Kan de hoogte niet verstellen

8 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Een lange tijd op een 1080p monitor gezeten. Was op zoek naar wat nieuws en deze voor een fijne prijs kunnen vinden

Pluspunten

• Goed beeld
  • Refreshrate
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

• Mijn videokaart is helaas aan vervanging toe

Gigabyte GS27QC Zwart

Ik ben erg blij met de Gigabyte GS27QC. Het 27" scherm is erg scherp en er zijn bijna geen reflecties te zien in het scherm. Al helemaal op dit prijspunt is dit beeldscherm zeker een aanrader.

Pluspunten

• Geen reflectie
  • Goede prijs

Minpunten

• Klein beetje ghosting.

4 september 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

De Gigabyte 165Hz Curved Gaming Monitor biedt een meeslepende game-ervaring met zijn strak, zwart design en stevige bouwkwaliteit. De gebogen vorm verbetert de visuele beleving, terwijl de hoge verversingssnelheid zorgt voor vloeiende gameplay.

Pluspunten

• curved
  • goede kwaliteit
  • mooi

Minpunten

• schermrand redelijk breed

Gigabyte GS27QC Zwart

Fantastische monitor ik ben over gestapt van 1080 naar 1440p en is een groot verschil scherm. hij speelt heel goed en moet tot nu toe zeggen voor de prijs zeker waard

Pluspunten

• goede prijs
  • helder
  • curve

Minpunten

• geen

31 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Deze 1440p monitor is goed geprijst voor wat deze aankan. Het beeldkwaliteit is heel goed en de ingebouwde crosshairs zijn ook fijn voor als ik ze nodig heb in games. Ik vind het alleen jammer dat de monitor niet in hoogte verstelbaar is, waardoor ik hem nu niet om dezelfde hoogte kan zetten als mijn oude monitor, maar het is zeker een aanrader,

Pluspunten

• Resolutie
  • Beeldkwaliteit
  • Curve

Minpunten

• Niet in hoogte verstelbaar

Gigabyte GS27QC Zwart

het is een hele fijne moniotor alleen als je 2 hdmi ports gebruikt slaat hij automatisch over soms.

Pluspunten

• scherm is goed voor prijs
  • goed eigen menu

Minpunten

• slaat soms over als je 2 ports gebruikt

29 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Hele goede monitor met een goede beeldkwaliteit, ideaal voor gaming. een nadeel vond ik dat er aan de onderkant van de monitor een lampje steeds knippert wat wat onhandig is wanneer je wilt slapen. Verder niks op aan te merken super fijne monitor!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • snelle framerate
  • robuust gebouwd
  • goede prijs/kwaliteits verhouding

Minpunten

• geen ingebouwde speakers
  • lampje onderkant van de monitor

28 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte GS27QC Zwart

Voor de eerste game setup van mijn zoon heb ik lang zitten twijfelen om mijn eigen monitor door te schuiven of een nieuwe aan te schaffen voor hem.
het is uiteindelijk deze nieuwe monitor voor hem geworden, en ik denk dat dit ook de beste keus was.
Hij is beginnend gamer en kan hiermee voor lange tijd mee uit de voeten.
Een monitor met hoge resolutie, frequentie en ook nog eens een lage reactietijd.
Qua looks en feel ziet het er allemaal goed en stevig uit, de stevige voet zorg ervoor dat ook bij een beweging van het bureau het beeldscherm niet gaat bewegen.
ik heb te weinig ervaring om over de gameprestaties wat te kunnen zeggen, maar de cijfers beloven veel goeds voor mijn zoon.

Pluspunten

• Prijs/prestatie verhouding
  • Stevige voet
  • goed voor Gaming

Minpunten

• usb-hub
  • geen speakers

Heb jij ook een Gigabyte GS27QC Zwart?