Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
ManiacsHouse
5 januari 2011

Xerox Phaser 6125

Printer sinds 2 dagen in huis. Geweldig apparaat voor een goede prijs. Ik wilde in eerste instantie de 6140 kopen maar deze was op dit moment niet meer verkrijgbaar. Enige verschil dat ik tussen de 6125 en 6140 kon ontdekken is de printsnelheid. Kwaliteit is mijn inziens hetzelfde. Wat krijg je Printer word in een grote doos geleverd met veel lucht er omheen. Jasses wat een huge ding denk je. Printer is ook niet echt klein. Er zitten op en in de printer 2 vellen waar heel duidelijk op staat wat je moet verwijderen en hoe je de toners moet vastzetten. Verder een mapje met boekjes in diverse talen en een installatie cd. Deze laatste heb ik niet gebruikt en gewoon de driver bij Xerox vandaan gevist. Of er verder nog interessante tools...

Pluspunten

• Makkelijke installatie.
  • Snel.
  • Kleuren prima!

Minpunten

• (nog) geen randloos printen.
  • Printen op speciaal glossy voor lasers werkt slecht.
  • Als 1 kleurentoner leeg is kun je niet meer zwart printen, printer weigert dan dienst.

wsc007db
28 mei 2012

Xerox Phaser 6125

Een fijne familie-netwerkprinter.Gekozen wegens goede prijs/prestatie. Lekker simpel met duidelijke status meldingen. Bijvoorbeeld de status van de toner wordt goed weergegeven. Werkt prima met het huismerk 123inkt.nl. Goede software en documentatie meegeleverd. Ook voor mijn zakelijke toepassingen voldoet deze printer prima. zie ook: http://www.xerox.nl/kanto...ers/phaser-6125/nlnl.html

Pluspunten

• In staat om zeer snel van vanuit standby naar actief printen te gaan.
  • Stille en compacte printer.

Minpunten

• Geen ondersteuning Postscript of HPGL printertaal. Alleen geschikt voor Windows.

Anoniem: 299809
22 april 2009

Xerox Phaser 6125

Ik heb deze printer nu een half jaar in bezit erg makkelijkte installeren en solide in gebruik.
Goede tot zeer goede afdruk kwaliteit

PK
22 oktober 2008

Xerox Phaser 6125

Na vele inktjetprinters verbruikt te hebben ben ik maar eens naar een kleuren laserprinter gaan kijken. De Xerox 6125 sprak me aan vanwege z’n prijs en z’n degelijke uiterlijk.
Aansluiten was geen enkel probleem en hij was binnen 2 minuten aangesloten op mn netwerk.
* Via dhcp, maar je kan ook een eigen ipadres opgeven. Overigens kan het ook met een wireless printserver, via USB, dat zit er nl ook op.
Deze printer is snel (12 kleurenprints of 16 z/w per minuut) en de prints zijn gewoon prima. Ook foto’s zien er m.i heel goed uit.
De resolutie wordt omschreven als 600 x 600 x 4 dpi, Is technologie die volgens mij alleen Xerox heeft. Deze resolutie houdt in dat je op elke dpi ook nog een keer 16 kleurnuances kan printen...

Pluspunten

• * Goede prints in z\w en kleur (foto's)
  • * Netwerkaansluiting
  • * Snelheid
  • * Gebruiksgemak

Minpunten

• * Tot nu toe geen

Heb jij ook een Xerox Phaser 6125?