![]() |
Round-up - GeForce RTX 4060 - De Nvidia-instapper voor 1080p Nvidia's GeForce RTX 4060 is anderhalf jaar na introductie nog altijd een populaire instapkaart voor 1080p-gaming. We vergelijken de momenteel beschikbare modellen. |
Gemiddelde gebruikersscore
Schattige low profile kaart! Ik heb hem voor een kleine pc gekocht en kan bevestigen dat hij erg stil is, niet oververhit raakt, efficiënt werkt enige nadeel is dat hij slechts 8 lanes heeft. 😊
Deze mooie kaart heb ik gekocht om rond te spelen met oude office pc's en omdat de kaart gewoon cute is :). de kaartje is mischien klein maar de koeling is zeker goed en hij produceert niet extreem veel geluid zelfs onder load. wel jammer dat hij een 8pin nodig heeft, ook jammer dat hij geen metalen backplate heeft.
Erg fraaie kaart. De heatsink is van hoge kwaliteit, geen simpel geextrudeerd blokje aluminium maar 2 koperen heatpipes met een grote finstack. Als fervent fan van low profile kaartjes, is dit de beste die ik al in handen heb gehad. Geupgrade van een RTX A2000, die er mooi uitzag, maar onder de motorkap zeker niet op kan tegen de kwaliteit van deze kaart. Hij is redelijk stil maar niet onhoorbaar, en de fans hebben helaas een redelijk vervelende pitch. Tijdens idle gelukkig wel gewoon heel stil.