Goed gebouwd product met een heel mooi beeldscherm voor een hele schappelijke prijs.
Super tablet voor het geld. Snel genoeg om eigenlijk nog wat meer Ram te kunnen benutten om echt goed voor gamen te zijn. Nu prima voor niet heel veel (ram) eisende games. Kan Hearthstone bijvoorbeeld prima spelen zonder enige beperking. Ook Steam Link werkt perfect, lekker op de bank gamen vanaf je PC met je XBOX controller op het goede scherm van deze tablet. The Witcher 3 of Lies of P bijvoorbeeld, kan je zo prima lekker liggend op de bank spelen.
Prijs/ Kwaliteit gewoon onverslaanbaar wat mij betreft.
De extra ram die ze adverteren (via de opslag?) heeft volgens mij werkelijk totaal geen nut (is veel langzamer). Fysieke ram is 4GB, wat prima is, maar de processor is snel genoeg om nog wat meer te kunnen benutten.
Het geluid van deze tablet is veel beter dan alle andere in deze prijsklasse (naar mijn mening, verschillende getest in een winkel)
Was voor mijn dochter een goedkope tablet aan het kijken, kwam eerst bij de Galaxy Tab A8 uit, maar vooral de 60Hz scherm en een voor mij onbekende SOC waren een no go ook was deze €50 duurder (4GB-128GB versie), toen toevallig deze Honor gezien, wat reviews bekeken en besteld. Tablet presteert ver boven mijn verwachtingen in en bevalt zeer goed, voor zijn prijs (€179 incl. verzendkosten +NL garantie) een no brainer.