Gemiddelde gebruikersscore
Super fijne case om in te bouwen. Genoeg opties om alle kabels kwijt te kunnen en ook eventueel nog wat extra 2.5" SSD's.
Het systeem van het zijpaneel werkt heel fijn in zijn gebruik en voelt ook stevig aan als je deze sluit. Dit systeem is 'toolless' wat het ook fijn maakt voor regulier onderhoudt van je componenten. Denk aan afstoffen of een extra PCI-E kaart plaatsen.
Verder is het een van de kleinste cases waar je een micro-ATX moederbord in kan doen en een 360mm radiator. Dat is wel te merken, al helemaal als je een lange GPU en 360mm radiator erin wilt stoppen, aangezien de bracket voor je voeding dan omlaag moet past er een minder lange GPU in. Mijn GPU is 318.5 en past er net in, deze zit ook tegen de PSU bracket aan.
Hoewel iets groter dan ik eigenlijk zou willen, is deze kast een goede keus geweest.
De prijs/kwaliteit is dik in orde, en het inbouwen is lekker simpel. Het is ook wel duidelijk dat casebouwers steeds beter worden in kabelmanagement inbouwen.
Het glazen sidepanel is wat mij betreft onzinnig en overbodig, maar dat zie je bij een hoop kasten.
Onderin zit een stoffilter, maar de voetjes zijn zo laag dat ik me afvraag of er überhaupt wel een redelijke luchtstroom mogelijk is. Wellicht met een zelfbouw onderkast.
Het mooiste vind ik dat je in de kast eigenlijk alles wel kan inbouwen wat je maar zou willen qua videokaart, fans, en radiatoren.
Ik ben zelf vooral voor stil gegaan met een Dark Rock 4 CPU koeler en Silentwings fans.