Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Testpanel +2

Voor twee weken deze laptop mogen testen via Bol.com, dit is mijn eerste gaming laptop. De laptop voelt erg stevig aan maar niet te zwaar, bijgeleverd is een 230W adapter welke wel vrij zwaar en groot is. De accu gaat in normaal gebruik goed mee, maar met gamen is hij in een half uur wel leeg. Wel is hij in een half uur al weer vol.

Opstarten gaat rap met windows 11, en de normale taken gaan super soepel. Ook games draaien allemaal lekker vlot, geen haperingen opgemerkt. Wel gaat tijdens het spelen van games de ventilator snel aan en ook erg snel naar de maximale stand, dit resulteert in veel lawaai. Er is wel een stille modus beschikbaar maar dan wordende prestaties verminderd.

Al met al een goede degelijke en mooie laptop, gamen gaat beter met een goede headset zodat je de ventilator niet goed hoort.

Pluspunten

• Stevig design
  • Mooi scherp scherm
  • Snel volledig opgeladen

Minpunten

• Korte accuduur bij gamen
  • Ventilator gaat snel naar maximale stand
  • Opslag snel vol

22 augustus 2023 Rapporteer
Testpanel +1

Een uitstekende gaming laptop die goed overweg kan met best zware spellen. Ik heb twee spellen getest: F1 2022 en Satisfactory. Er was geen lag waar te nemen en dat is voor een gamer zeer essentieel!

Wat wel opviel was dat de ventilator gelijk op vol vermogen gaat draaien. De laptop werd niet overmatig heet. Deze ervaringen heb ik teruggekoppeld naar 2 redelijk professionele gamers en die waren ook goed te spreken over de kwaliteiten van deze gaming laptop nadat ook zij een paar uur achter deze laptop hadden gegamed.

Heel mooi dat de bijgeleverde accu ervoor zorgt dat de laptop in nog geen uur volledig opgeladen is. Kortom een uitstekende laptop om te gamen voor een prima prijs!

Pluspunten

• Stevig design
  • Mooi scherp beeld
  • Geen lag bij zware games
  • Sne volledig opgeladen

Minpunten

• Korte accuduur bij gamen
  • Ventilator gaat snel naar maximaal bij gamen

20 augustus 2023 Rapporteer
Product geleend 0

Via review.nl heb ik deze gaming laptop mogen testen. Deze gaming laptop heeft prima hardware. Gamen gaat vloeiend mits hij niet te heet wordt. Hij heeft duidelijk moeite met ventileren en maakt daardoor snel lawaai. Oplossing is om er iets onder te leggen in de hoeken zodat hij beter kan koelen. Het beeld ziet er verder goed uit en het gamen gaat goed mits hij goed kan koelen. Toen ik er niks onder had gelegd is hij vastgelopen tijdens het gamen. Het is dus wel een must om hier rekening mee te houden. Ook gaat de accu erg snel leeg. Hierdoor zit je wel bijna altijd aan een lader verbonden. Het blijft lastig om een goede gaming pc om te zetten naar een laptop. In mijn ogen werkt het niet even lekker, maar bij weinig ruimte is het een uitkomst.

Pluspunten

• Graphics

Minpunten

• Laptop snel warm
  • Accu gaat kort mee

3 van 5 sterren (Voldoende)
20 augustus 2023 Rapporteer
Product geleend 0

ik heb deze laptop mogen testen via review.nl, ik heb deze laptop 2 weken getest. de laptop is een lichte maar ook handige laptop. deze laptop werkt sneller en beter dan mijn vorige laptop. als je iets zoekt om te gamen, dan is dit perfect met de AMD ryzen 7000 series in combinatie met de laptop 4060 kan je eigenlijk alles runnen wat er bestaat. ik kan bijvoorbeeld al mijn spellen spelen op maximale settings zoals, fortnite, MWII, CSGO en nog veel meer.

Pluspunten

• stevig
  • Hoge kwaliteit
  • licht

Minpunten

• accuduur

10 juni 2024 Rapporteer
Product gekocht

Lenovo LOQ 15APH8 (82XT009BMH)

Voor iedereen met het luide-fan-probleem bij het gamen: Lenovo Vantage, Thermische modus; aanpassen, dan alles op laag zetten behalve de temperaturen van de CPU en de GPU en de GPU op 85Watt zetten, weg luide fans, maar snelheid bijna onaangetast.

Deze laptop doet alles wat hij moet doen, en dat zonder nadelen, het enige echt nadeel was bij mij ook de de luide fans bij het gamen, maar dit was met een beetje tweaken zo opgelost.
Behuizing voelt zeer stevig(ivm mijn vorige Acer laptop). Helder scherm met goede zwartwaardes voor een IPS. Geluid is best goed, de AMD in combi met de 4060 en Gsync raakt gewoon precies de sweet spot. Geen haperingen en ook niet in game.
Accu is snel leeg als je gaat gamen, maar ja welke laptop heeft dat niet.

Pluspunten

• Stevige laptop
  • Scherm geeft mooi beeld
  • 4060 speelt alle games die er zijn goed

Minpunten

• Fan snel luid en hard zonder tweaken

Heb jij ook een Lenovo LOQ 15APH8 (82XT009BMH)?